Paris Hilton om sina ex: Jag blev strypt och slagen

Berättar om de våldsamma förhållandena

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Paris Hilton under modeveckan i New York. Arkivbild.
Foto: Kathy Willens / TT
Paris Hilton under modeveckan i New York. Arkivbild.

Paris Hilton trakasserades på internatskola som tonåring.

Nu berättar hon även om de tidigare pojkvännerna som misshandlat henne.

– Jag blev strypt, slagen och tagen i på ett aggressivt sätt. Jag stod ut med saker ingen ska behöva vara med om, säger hon till People.

Hotellarvtagerskan Paris Hilton, 39, har tidigare berättat om den tuffa tiden på internatskolan Provo Canyon School i Utah där hon blev misshandlad både fysiskt och psykiskt som 17-åring. Nu berättar hon i en intervju med tidningen People om sina tidigare förhållanden som även de har präglats av fysiskt och psykiskt våld.

– Jag har varit igenom ett flertal relationer som har varit kränkande. Jag blev strypt, slagen och tagen i på ett aggressivt sätt. Jag stod ut med saker ingen ska behöva vara med om, säger hon till tidningen.

Hon berättar att det är fem tidigare pojkvänner som har behandlat henne illa, och att alla förhållandena började på samma sätt.

– De verkade vara snälla killar och sedan kom deras sanna sidor fram. De blev avundsjuka, eller defensiva eller så försökte de kontrollera mig. Och till slut kom det till den punkt då de blev fysiskt, verbalt och känslomässigt kränkande, berättar hon.

Foto: Arthur Mola / TT
Paris Hilton 2018.

Trodde det var normalt

Efter tiden på internatskolan hade hon vant sig vid att bli kränkt och tänkte därför att ”det var normalt”.

– Jag förstod inte riktigt vad kärlek eller förhållanden var för någonting. Jag trodde att deras galna beteende berodde på att de att de älskade mig. När jag ser tillbaka på det kan jag inte förstå hur jag lät folk behandla mig så.

Sedan nio månader tillbaka är hon tillsammans med entreprenören Carter Reum, 39.

– Jag känner mig så trygg med honom. Tidigare tror jag inte att har varit redo för ett bra förhållande. Men jag har lärt mig så mycket. Och jag är så tacksam att jag har hittat min perfekta matchning, säger Paris Hilton.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN