Publicerad:
Uppdaterad:

Efter kontraktbrottet: Elton John och ex-frun är överens

Renate Blauel krävde stjärnan på mångmiljonbelopp

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Uppdaterad:
Elton John och Renate Blauel vid bröllopet 1984. Arkivbild.
Foto: TT NYHETSBYRÅN
Elton John och Renate Blauel vid bröllopet 1984. Arkivbild.

Elton Johns exfru Renate Blauel krävde stjärnan i somras på mångmiljonbelopp för att ha brutit deras skilsmässoavtal.

Nu har parterna kommit fram till en lösning i fallet.

”I framtiden kommer de inte prata om varandra eller om äktenskapet”, står det i ett uttalande från Elton Johns representant.

Världsstjärnan Elton John, 73, och Renate Blauel, 67, var ett gift par i fyra år. 1988 skilde de sig och skrev då ett skilsmässoavtal på att de aldrig skulle nämna äktenskapet eller berätta anledningen till varför de skiljde sig.

Men i självbiografin ”Jag” och filmen ”Rocketman” skildras äktenskapet med Renate Blauel. Avtalet var därmed brutet och ex-frun krävde i somras ett belopp på 3 miljoner pund, vilket motsvarar omkring 34 miljoner kronor av honom.

”Parterna är glada”

Nu är det klart att de har kommit fram till en lösning, rapporterar The guardian.

”Parterna är glada att meddela att de har kommit fram till en lösning i fallet på ett sätt som uppfyller Renates behov av privatliv”, står det i ett uttalande via Elton Johns representant.

I uttalandet står det att Elton John under de 30 åren sedan skilsmässan alltid varit respektfull mot henne och gladeligen ställt upp för henne.

”I framtiden kommer de inte prata om varandra eller om äktenskapet, de kommer heller inte att ge några ytterligare kommentarer om det här fallet”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN