”Bonde söker fru”-paret om missfallet

Skräckbeskedet vid ultraljudet

”Bonde söker fru”-profilerna Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson går i väntans tider.

Men vägen till barn har varit lång och krokig.

Nu öppnar hon upp om den tunga tiden med utredningar och missfall.

Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson ska bli föräldrar.
Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson ska bli föräldrar.

Susanna Karlsson, 30, och Hannes Haraldsson, 29 träffades Genom ”Bonde säker fru”. Paret har tidigare berättat om sina bröllopsplaner och nyligen gick de ut och berättade att de väntar barn.

Men vägen till graviditeten har varit en lång kamp. Susanna Karlsson har använt runt 500 ägglossningstest de senaste åren och paret har behövt ta hjälp för att utreda sin ofrivilliga barnlöshet, berättar hon själv på sin Instagram.

”I oktober (2019) fick vi komma på ett första besök och efter det samtalet så hann jag ta några blodprov. Sen var jag plötsligt gravid: MAGI”, skriver hon.

Lyckan höll i sig några veckor. När magen sedan inte växte och tiden gick tog oron över allt mer.

Susanna Karlsson.
Susanna Karlsson.

Sorgligt besked

I samband med ett ultraljud kom beskedet som bytte lyckan mot tung sorg.

”Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skriver hon.

Hur de tog sig igenom den tuffa tiden vill hon inte berätta mer om just nu.

Efter den tunga tiden fick paret nyligen ett glädjande besked. Deras väntade barn är beräknat till augusti. Hon mår bra, men är samtidigt orolig.

”Helt plötsligt går tiden så fort men samtidigt otroligt långsamt. V18 är snart slut och i morgon blir det v19! Och alltså en vecka närmare nästa ultraljud. Och det är det som jag går och väntar på nu. Blir allt mer orolig för varje dag inför ultraljudet, ena sekunden tror jag mig känna rörelse där inne och andra tror jag att den kanske slutat växa. Kanske för att göra mig mentalt förberedd på det värsta”, skriver hon.

Aftonbladet har sökt Susanna Karlsson.

Publisert:

LÄS VIDARE