TV4

Patrik Wallén mötte kärleken i ”Fem killar i veckan” på TV4 – blev sms-dumpad

”Vi pratade om att flytta ihop och skapa ett familjeliv”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Patrik Wallén.
Patrik Wallén.

NÖJE

Han mötte kärleken i TV4-programmet ”Fem killar i veckan”.

Men efter bara en månad tillsammans blev Patrik Wallén sms-dumpad av Alexandra Sundell.

– Plötsligt fick jag ett sms där hon skrev att hon fått jättestarka känslor för en annan och att vi inte kunde fortsätta, säger han till Aftonbladet.

Alexandra i ”Fem killar i veckan”.

Under torsdagen var det premiär för årets säsong av TV4:s kärlekssatsning ”Fem killar i veckan” och i det första avsnittet sökte Göteborgstjejen Alexandra Sundell, 32, kärleken bland fem kandidater. Hon valde till slut Patrik Wallén från Stockholm som beskriver deras första tid tillsammans som underbar.

– Hon kom upp till Stockholm och vi hade det helt fantastiskt, det var hur mysigt som helst. Hon ville gärna träffa mina föräldrar så vi hälsade på dem samt min syster och hennes bror. Allt gick jättefort, det var nästan för bra för att vara sant och jag svävade på rosa moln. Vi ville samma saker i livet och pratade om att flytta ihop och skapa ett familjeliv tillsammans. Hennes föräldrar var så lyckliga över att ha fått en blivande svärson, vi fick verkligen en fin vänskap. 

”Fem killar i veckan”.

Programmet spelades in i början av februari och efter lite mer än en månad tillsammans med såväl intensivt umgänge som dagliga telefonsamtal som varade i timmar började Patrik Wallén ana oråd. 

– Hon var tvungen att åka iväg på en jobbresa till Schweiz för att avsluta ett projekt och sa att vi inte kunde höras på telefon eftersom det var så dålig mottagning. Även om hon först skrev otroligt gulliga sms fick jag onda aningar. 

– Plötsligt fick jag ett sms där hon skrev att hon fått jättestarka känslor [för en annan man, reds anm] och att vi inte kunde fortsätta. Jag blev skitledsen. Jag känner mig grundlurad. Men nu har jag gått vidare. 

Aftonbladet har varit i kontakt med Alexandra Sundell.

– Jag är så himla tacksam och lycklig över att jag fick möjligheten att vara med i programmet. Det var ett fantastiskt program med fantastiska killar, och det fick mig att komma fram till att det jag jagar gällande kärleken har funnits nära mig under många år. Det är viktigt att ha en trygghet och någon som känner en på djupet och som känner till ens bakgrund. Något annat vill jag egentligen inte kommentera. Men jag är såklart superledsen för att det blev som det blev och att han känner att det var ett svek.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS


Publisert:

LÄS VIDARE

”Fem killar i veckan” – så gick det sen

Tramsfrans om TV4:s nya dejtingprogram

ÄMNEN I ARTIKELN

TV4

Dejting