Walt Disney Company

Lillasysterns fina hyllning till Cameron Boyce

Maya Boyce: ”Han var perfekt”

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Barnstjärnan Cameron Boyce dog natten till söndagen.

Nu hyllas han av lillasystern Maya Boyce.

”Han gjorde mer med sina 20 år i livet än vad många gör med sina 100 år”, skriver hon på Instagram.

Den 20-årige disneystjärnan Cameron Boyces död och lämnade många i chock. Inte minst familj och kollegor som i sociala medier både hyllat och beskrivit sin saknad efter skådespelaren.

Nu har lillasystern Maya Boyce, 17, uttalat sig om broderns död. I ett instagraminlägg skriver hon att de umgicks bara timmar innan han dog och att Cameron Boyce ofta förespråkade att man skulle använda sin röst för att förändra världen.

”Cameron ville alltid vara givande och snäll. Han gjorde mer med sina 20 år i livet än vad många gör med sina 100 år”, skriver hon.

Maya Boyce: ”Tacksam”

Cameron Boyce ägnade sig mycket åt välgörenhet och donerade bland annat 30 000 dollar till ett vattenprojekt i Swaziland. Enligt systern var det viktigt för honom att föra det budskapet vidare.

”Självklart är jag förkrossad. Det kommer jag att vara i resten av mitt liv, men det jag håller fast vid, och det som jag uppmuntrar er att också hålla fast vid, är hans oändliga optimism”.

”Ja, han dog. Ja, jag är ledsen. Men jag är också glad. Och tacksam. Jag var med honom bara timmar innan han dog. Allt var som vanligt och roligt”.

Led av epilepsi

Cameron Boyce, känd för sin medverkan i Disneys film ”Descendants”, TV-serien ”Jessie” och HBO:s "Mrs. Fletcher, dog i sömnen den 6 juli. Familjen har tidigare bekräftat att han led av epilepsi och att sjukdomen var en av orsakerna till hans död.

– Cameron Boyces tragiska bortgång skedde efter ett anfall som var ett resultat av en pågående medicinsk behandling för epilepsi. Vi försöker fortfarande hitta vår väg genom denna extremt smärtsamma tid och fortsätter att be om att vårt privatliv respekteras så att familjen som kände och älskade honom kan sörja förlusten och planera hans begravning, säger familjen i ett uttalande till People.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kickstarta hösten hos MEDS – fina kampanjer på allt du behöver här!

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Walt Disney Company

LÄS VIDARE

Så gick det sen för Disney-stjärnorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Walt Disney Company