Joakim Lundell polisanmäls av reality-profilen

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

NÖJE

Joakim Lundell polisanmäls för förtal.

I sin bok ”Monster” skriver han att Hanna Widerstedt har stulit pengar från honom.

– Det stämmer verkligen inte, säger hon.

Joakim Lundell, 32, och Hanna Widerstedts, 26, kontroversiella förhållande skapade rubriker i hela Sverige. Hanna var en av deltagarna i ”Big Brother” 2012 och när paret gjorde slut erkände de att allt bara hade varit ett pr-trick. Efteråt bråkade de så mycket att de till slut helt bröt kontakten med varandra.

Nu har Joakim Lundell gett ut boken ”Monster” där han bland annat skriver att Hanna Widerstedt stulit 6 000 kronor från honom.

– Det stämmer verkligen inte, säger hon.

Polisanmält Joakim

Flera händelser i boken ska enligt Hanna Widerstedt vara påhittade för att smutskasta henne.

– Han anklagar mig för att jag har begått ett brott mot honom. Men om jag nu gjort det varför ringde han inte polisen?

Nu har hon polisanmält Joakim Lundell för förtal. Anmälan är överlämnad till Justitiekanslern och kommer att handläggas därifrån.

”Joakim ’Jockiboi’ Lundell har släppt en bok, där han pekar ut Hanna som tjuvaktig. Hanna uppger att i boken står det att hon har stulit cirka 6 000 kr av Joakim. Detta stämmer inte uppger Hanna.” står det i anmälan.

Förlaget står bakom Joakim

Hon ställer sig också frågande till varför hon inte har blivit meddelad att ett helt kapitel i boken skulle komma att handla om henne.

Anders Sjöqvist är förläggare för bokförlaget som gett ut boken. I ett sms till Nöjesbladet skriver han att de har diskuterat frågan innan utgivningen.

”De partier i boken som rör Hanna där finns det ett flertal andra personer som kan styrka händelseförloppet. Men oavsett så förstår jag att det kan vara jobbigt för Hanna att det hamnar i en bok.”

”Vi som förlag försvarar hans rätt att berätta sin historia”, skriver Anders Sjöqvist.

Var osäker på delen med Hanna

I en tidigare intervju med Joakim Lundell inför boksläppet av ”Monster” kommenterade han delen med Hannah Widerstedt.

— Där var jag väldigt osäker på om jag skulle ta med hennes namn. Men där har jag litat på Martin (Svensson) och Leif (Eriksson) som har skrivit boken. Jag var lite osäker på Hanna-delen, jag tycker det är riva i lite salt där, sa Joakim Lundell då.

Nöjesbladet har vid upprepade tillfällen sökt Joakim Lundell.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN