Isabella Löwengrips vändning om New York

Berättar om misslyckandena: ”Vet inte om det är rätt”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, hade planerat att flytta till New York under hösten, men så har det inte blivit.

I ett blogginlägg berättar hon om de senaste årens misslyckanden.

”Det är inte lätt för mig att skriva det är inlägget. Jag har länge tänkt mig att jag måste visa upp min framgång för att vara en förebild men jag har nu insett att jag även måste visa baksidan”, skriver hon i sin blogg.

Isabella Löwengrip har tidigare berättat om sina satsningar på att expandera sina företag utomlands och tidigare i somras avslöjade hon att hon skulle flytta till New York för att etablera sig där. Hon avslutade sitt sommarprat med att säga hejdå till Sverige:

”Vi får se om vi ses igen”, sa hon då.

Men flytten har inte blivit av och hon är fortfarande kvar i Sverige.

”Jag har nog inte varit i Stockholm så mycket någonsin som denna höst. Visumet väntar men jag vet inte längre om det är rätt sak att göra”, skriver hon.

I bloggen skriver hon kryptiskt om möjligheten till att göra ett stort förvärv, vad exakt det är för typ av förvärv vill hon inte riktigt säga.

”Jag har fått möjlighet till ett enormt förvärv. Jag vet inte än om affären går igenom men jag måste göra ett försökt i alla fall. Om affären blir av hamnar jag i ett vägskäl i livet om hur jag ska prioritera”, skriver hon.

1 av 2 | Foto: JERKER IVARSSON
Isabella Löwengrip.

Svacka för ”Blondinbella”

För 2,5 år sedan skiljde sig Löwengrip och sedan dess har det varit hektiskt för henne. Förutom den inställda flytten till New York skriver egenföretagaren och bloggaren om flera misslyckade affärer och att hon just nu är inne i en svacka.

”Just nu är jag i skede där saker och ting inte gått som förväntat. Inte alls. Jag ska ärligt talat säga att jag inte är där jag trodde att jag skulle vara nu”, skriver hon. ”Det är fruktansvärt läskigt och jag vet inte om jag gör rätt just nu som sänker garden och erkänner för er att jag har en svacka. Men förhoppningsvis kan andra entreprenörer som följer mig känna igen sig och vi kan lära oss av misstagen ihop. Att vara en entreprenör är mitt stora kall i livet. Just nu känns världens mäktigaste kvinna ofantligt långt bort”.

Aftonbladet har sökt Isabella Löwengrip som avböjer att kommentera.


PODD Hyllas för öppenheten - av sparekonomen

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om Isabella Löwengrip. Hur blev hon Blondinbella med svenska folket och varför svajar nu hennes imperium?

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen


PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE