Ian Ziering och Erin Ludwig skiljer sig efter nio år

”Beverly Hills”-stjärnan: ”Vi har glidit ifrån varandra”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Beverly Hills”-stjärnan Ian Ziering och frun Erin Ludwig går skilda vägar efter nio år tillsammans.

Det skriver Ziering på Instagram.

”Med vårt intensiva schema har vi varit väldigt upptagna och de senaste åren har vi glidit ifrån varandra”, skriver han.

Ian Ziering, 55, och Erin Ludwig skiljer sig efter nio år tillsammans. Det bekräftar Ziering på Instagram.

”Med vårt intensiva schema har vi varit väldigt upptagna och de senaste åren har vi glidit ifrån varandra. Hon är den mest fantastiska kvinnan jag någonsin träffat och den bästa mamman till våra barn”, skriver han.

1 av 2 | Foto: Fox Media
Ian Ziering

Kritik mot hatarna

Ian Ziering skriver även att det kommit till hans kännedom att saker skrivits och sagts om förhållandet, med avsikt att göra sensation av en situation som inte är sensationell.

”Varje citat som tillskrivs mig är helt falska och enbart till för hatarna att skada vår avsikt att komma överens, skydda och uppfostra våra döttrar och vara bra exempel på framgångsrika föräldrar som har delad vårdnad”.

Ian Ziering och Erin Ludwig gifte sig 2010. De har döttrarna Mia Ziering och Penna Ziering tillsammans. Mellan 1997 och 2002 var Ian Ziering gift med modellen Nikki Ziering. Han är främst känd för rollen som Steve Sanders i ”Beverly hill” och som Fin Shepard i ”Sharknado”-filmerna.

Saknaden efter Luuk Perry

Det har varit ett jobbigt år för Ian Ziering. Tidigare i år dog skådespelaren och nära vännen Luke Perry, som även han medverkade ”Beverly Hills 90210”. På Twitter skrev Ian Ziering om saknaden efter sin vän.

”Kära Luke, jag kommer för alltid att sola mig i de kärleksfulla minnen som vi har delat under de senaste 30 åren. Må din framtida resa berikas av de magnifika själarna som har passerat före dig, precis som du har gjort här, för dem som du lämnar bakom dig”.

PODD Tv-bönderna och kärleken

Gäst: Jimmys brevskrivare Susanne Bostrand. Linn berättar om sin pratstund med Josefin E, där brevskrivaren berättar sanningen om sitt ”försvinnande”. Susanne avslöjar hur relationen med Jimmy förstördes efter ett samtal bakom kulisserna.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE