Miley Cyrus

Bekräftat: Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gift sig

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Det ryktades om ett bröllop.

Nu bekräftar Miley Cyrus spekulationerna.

I söndags sa hon och Liam Hemsworth ja till varandra under en privat ceremoni.

På onsdagen publicerar Miley Cyrus, 26, kärleksfulla bilder på Instagram från sitt och Liam Hemsworth, 28, bröllop, som ägde rum i Tennessee i söndags.

Bilden bekräftar senaste tidens bröllopsspekulationer, som fick liv efter att Miley Cyrus vän Conrad Carr spridit en bild på Instagram. På bilden höll Cyrus och Hemsworth, hon i vit klänning och han i svart kostym, gemensamt i en tårtspade – i full färd med att gå loss på en vit tvåvåningstårta, vad det verkade.

På Miley Cyrus bilder förenas hon och Hemsworth i en kyss och på en annan kramar de om varandra framför en öppen spis. Vid spisen ligger en brudbukett. De flesta bilderna lämnar hon okommenterade, men på en skriver hon ”tio år senare...”

Miley Cyrus och Liam Hemsworth har haft ett av-och-på-förhållande i flera år. De förlovade sig första gången 2012, och en andra gång 2016.

Enligt Daily Mail gifte de sig i sitt gemensamma hem i Tennessee, vilket är tvärtemot tidigare spekulationer om ett bröllop i Australien, Liams hemland.

Nyligen brann parets hus i Malibu upp i bränderna som härjade Kalifornien, en händelse som ska fått paret att komma ännu närmare varandra, rapporterar tidningen vidare.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Miley Cyrus och Kaitlynn Carter har gjort slut – efter en månad tillsammans

ÄMNEN I ARTIKELN

Miley Cyrus

Liam Hemsworth

Bröllop