Zara Larsson hyllas av Bieber efter nya förändringen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Zara Larsson omfamnar hösten med en ny look.

Det blonda håret har färgats rött – och nu hyllas hon av modellen Hailey Bieber på Instagram.

”Den här hårfärgen är allt”, skriver hon.

Artisten Zara Larsson har bestämt sig för att färga håret rött. Det höstliknande draget har dokumenterats på Instagram, vilket har fått flera att reagera.

En av dem är modellen Hailey Bieber, fru till Justin Bieber, som tycker det är helrätt att gå helrött.

”Den här hårfärgen är allt”, skriver hon i en kommentar till inlägget.

Även influencern Cassandra Klatzkow tycker det är en ”otrolig look” och Lina Hedlund har kommenterat med en emoji med hjärtögon.

1 av 3 | Foto: INSTAGRAM
Zara Larsson.

Flirtade med Ingrosso

Zara Larsson har de senaste veckorna bjudit på flertalet rubriker. För drygt två veckor sedan berättade hon i en video på Instagram om drömmen att dejta artisten Benjamin Ingrosso.

”En dröm är ju Benjamin Ingrosso. Alltså det är ju en våt jävla dröm man har. Så man ska vakna varje dag och han bara ”Jag har gjort pasta till frukost älskling” och jag säger ”Ursäkta var är mozzarellan?” och han säger ”Jo men den är här” säger hon i videon.

Benjmain Ingrosso repostade inlägget och skrev ”Okej, vi kör”. Men när Nöjesbladet träffade honom på Christina Schollins releasekalas av boken ”Ett himla liv” på Scalateatern i Stockholm, så var han inte lika säker på sin sak.

– Alltså, vi är bara vänner, sa han då.

PODD Tv-bönderna och kärleken

Gäst: Jimmys brevskrivare Susanne Bostrand. Linn berättar om sin pratstund med Josefin E, där brevskrivaren berättar sanningen om sitt ”försvinnande”. Susanne avslöjar hur relationen med Jimmy förstördes efter ett samtal bakom kulisserna.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN