Publicerad:

Efter heta sexnatten – Mel B dejtar känd musiker

Hittade varann på ”kändis-tinder”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Mel B har börjat dejta igen efter den turbulenta skilsmässan från Stephen Belafonte.

Det skriver tidningen The sun.

– Mel B gör det bästa av singellivet och känner att hon äntligen har hamnat rätt, säger en källa till tidningen.

Mel B har en ny kärlek i sitt liv. Enligt tidningen The sun dejtar hon basisten Paul Wilson från bandet Snow patrol.

– Mel B gör det bästa av singellivet och känner att hon äntligen har hamnat rätt och kan ha lite kul efter skilsmässan från Stephen Belafonte, säger en källa till tidningen.

Källan berättar vidare att Mel B den senaste tiden registrerat sig på flera dejtingappar i hopp om att finna lyckan och ska ha matchat med Wilson på Raya (ett Tinder för kändisar reds anm.).

– Men Mel letar absolut inte efter något för seriöst just nu, men de kommer bra överens.

Mel B om sexnatten

Beskedet kommer kort efter Mel B:s avslöjande om sexnatten med Spice girl-kollegan Geri Horner. Det omtalade avslöjandet kom i en intervju i tv-programmet ”Piers Morgans life stories”.

– Hon kommer att hata mig för det här eftersom hon lever ett lyxliv på landet nu, men det var inte en stor grej, det bara hände. Vi var bästa vänner, sa Mel B i intervjun.

1 av 2 | Foto: Bobby Bank / WireImage
Mel B.

Geri Horner har i sin tur dementerat uppgifterna.

”Det har varit en väldig besvikelse att läsa alla dessa rykten igen, speciellt på mors dag av alla dagar. Geri älskar Spice Girls: Emma, Melanie, Melanie och Victoria. Hon vill att fansen ska veta att det som har rapporterats den senaste tiden helt enkelt inte är sant och har varit väldigt sårande för hennes familj”, säger en talesperson i ett uttalande.

Emma Bunton: ”Allt är lugnt”

I sommar kommer Spice girls att återförenas för en turné i Storbritannien. Efter avslöjandet har det rapporterats om att bråk ska ha utbrutit i bandet och turnén varit på väg att ställas in.

Emma Bunton, Baby spice, har i en intervju i ”The Jonathan Ross Show” dementerat uppgifterna och sagt att allt är bra inom gruppen.

– Allt är lugnt. Vi har pratat ut om det, säger hon i intervjun.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN