Hugh Grants svar på attacken mot sopchefen: ”Jag markerade”

Visste att det inte var någon paparazzi

Publicerad:

NÖJE

Roms renhållningschef filmade olaglig sopdumpning – då ryckte Hugh Grant mobilen ur hennes händer.

På Twitter svarar nu skådespelaren om varför han attackerade.

”Hon stack ut sin fot på ett väldigt otrevligt sätt mot min fru när hon passerade framför kameran”, skriver han.

Skådespelaren Hugh Grant, 58, och hans svenska fru Anna Eberstein, 40, hamnade i bråk med chefen för Roms kommunala renhållningsföretag AMA. Det skrev Daily mail.

I ett klipp som som italienska Repubblica publicerade kunde man se hur paret gick till attack och slet mobilen ur händerna på sophämtningschefen Luise Melara, som stod och filmade en restaurangägare som olagligt dumpade sopor i en gränd när paret gick förbi.

Enligt tidigare uppgifter ska paret ha misstagit henne för en paparazzi-fotograf, något som Hugh Grant nu dementerar.

”Inte ens från långt avstånd trodde jag att den här personen var en paparazzi. Eller att hon försökte filma mig och min fru. Paparazzis har inte mobiltelefoner och telefonen riktades inte mot oss. Däremot så sträckte hon ut foten på ett väldigt otrevligt sätt mot min fru när hon passerade kameran. Jag markerade”, skriver han på Twitter.

1 av 3 | Foto: Jordan Strauss / TT / NTB Scanpix
Hugh Grant och Anna Eberstein vid Golden Globe Awards i januari 2019.

Kände inte igen paret

I klippet hör man hur Anna Eberstein reagerar genom att kalla Luise Melara för ”korkade fitta” och Hugh Grant markerar genom att slita mobilen ur händerna på Melara.

– Sträck inte ut foten framför min fru igen, säger Grant.

Louise Melara berättade då att hon visste att det var Hugh Grant och Anna Eberstein som gick förbi, utan att hon bara försökte stoppa dem från att komma i vägen.

– Grant, som var bakom mig, sträckte sig över mig och tog min telefon och sa: ”Du är inte artig”. Jag sa det samma till honom medan en av mina kollegor förklarade att jag var chef för Roms sophämtningsföretag, sa Melara enligt Daily Mail.

Publicerad:

LÄS VIDARE