Renaida Braun har opererats för cancer

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

För några dagar sedan gick Melodifestivalartisten Renaida Braun ut med att hon har cancer.

Under torsdagen opererades hon.

”Hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning”, skriver hon på Instagram.

Det var i söndags som 22-åriga Renaida Braun, som är känd från bland annat Melodifestivalen, i ett videoklipp på Instagram berättade att hon hade drabbats av cancer.

”Det var ju länge sen jag var här på Instagram, och jag ska berätta varför. Det är för att jag har blivit sjuk. Jag har fått cancer. Vilket suger. Då vet ni. Trodde aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har fått cancer, men det har jag. Detta är mycket tufft men jag ska fan klara det. Nu vet ni – var rädda om er”.

Många följare visade sitt stöd till henne i kommentarsfältet och skickade glada tillrop och uppmuntrande tillrop.

1 av 2 | Foto: Instagram
”Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. ”

”Elakartad cancertumör”

Under torsdagen publicerade Renaida Braun ett nytt inlägg på Instagram där hon berättar att hon ska opereras och att den elekartade tumören sitter i halsen.

”Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. Hoppas hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning… TACK igen alltså verkligen TACK, ni gjorde mig 1000 gånger starkare”.

En rad kända personer önskar Renaida Braun bättring, däribland artisten Jessica Andersson som skriver ”Tänker på dig starka fina Renaida” medan Melodifestivalen-vinnaren John Lundvik kommenterar med orden ”Spara den så hela Sverige kan stampa på skiten! Lov you lil sis. Du har redan vunnit. Bra story när du blir Sveriges största musikexport snart”.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Renaida Braun som godkänner att vi publicerar hennes bilder från Instagram.

Publicerad:

LÄS VIDARE