Walt Disney Company

Pengar strömmar in till Cameron Boyces favoritprojekt

Adam Sandler ligger bakom insamlingen

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Barnstjärnan Cameron Boyce dog endast 20 år gammal.

Nu har Adam Sandler startat en insamling i skådespelarens namn.

– Cameron Boyce jobbade hårt för att hjälpa andra genom fantastiska välgörenhetsorganisationer, skriver Sandler.

Efter att karriären tagit fart ägnade sig Cameron Boyce mycket åt välgörenhet. Han donerade bland annat 30 000 dollar till ett vattenprojekt i Swaziland.

Nu har skådespelaren och vännen Adam Sandler startat en insamling i hans namn och uppmanar folk att donera pengar till Boyce favoritprojekt ”Thirst project”.

Organisationens vd, Seth Maxwell, säger till TMZ att mer än 350 personer har donerat pengar till projektet via insamlingen. Totalt rör det sig om cirka 140 000 kronor och pengarna fortsätter att strömma in.

– Cameron Boyce jobbade hårt för att hjälpa andra genom fantastiska välgörenhetsorganisationer som ”Thirst project”. Låt oss hedra hans minne med att fortsätta bidra till projektet i hans namn, skriver Sandler på Twitter.

Dog förra veckan

Natten till söndagen förra veckan hittades barnstjärnan Cameron Boyce död. Några dagar efter dödsfallet bekräftade skådespelarens familj att han led av epilepsi och att sjukdomen var en av orsakerna till hans död.

Han har efter sin död hyllats av flera personer. Adam Sandler och regissören Kenny Ortega är några som har uttryckt sin saknad på sociala medier.

”Du var den trevligaste och mest talangfulle ungen jag någonsin träffat. Jag älskade den ungen. Du brydde dig så mycket om din familj, brydde dig så mycket om världen. Tack, Cameron, för allt som du gav oss. Det var så mycket mer som skulle komma. Vi är förkrossade”, skrev Sandler på Instagram.

Cameron Boyce medverkade i stora produktioner som ”Grown ups”-filmerna. Han var främst känd för sin roll som Cruella de Vils son, Carlos, i Disneys tv-film ”Descendants” samt TV-serien ”Jessie” och HBO:s "Mrs. Fletcher”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Walt Disney Company

LÄS VIDARE

Så gick det sen för Disney-stjärnorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Walt Disney Company

Adam Sandler

Instagram