Let’s dance

Gry Forssells kärlekspik till Carola inför ”Let’s dance”

”Högre raggfaktor än Tinder”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Gry Forssell kan inte låta bli att pika Carola Häggkvist inför ”Let’s dance”.

När artisten gästar Mix Megapol börjar programledaren spekulera:

– Undrar vem hon kommer bli ihop med då i ”Let’s dance”, säger Gry i sändningen inför en skrattande Carola.

TV4 belägger alla medverkande med munkavle och Carola Häggkvist, 54, får därför inte ännu kommentera sin medverkan i ”Let’s dance”. Men efter att Aftonbladet avslöjat att hon ska vara med i danstävlingen i vår kan Gry Forssell, 47, inte låta bli att fråga henne om TV4-tävlingen.

– Jag trodde du skulle säga klar för Tinder, men det har jag ju redan avverkat, säger Carola med ett skratt när hon gästar ”Gry Forssell med vänner” i Mix Megapol.

Tidigare i december stängdes Carola av från den populära dejtingappen efter att ha anklagats för att vara en fejkprofil. Men Gry Forssell gissar att hon kommer ha större kärlekslycka i TV4:s danstävling.

– Jag tror nog att ”Let’s dance” är högre raggfaktor, säger Forssell i sändningen.

Gry Forssell och Carola Häggkvist.

”Beror på vem man dansar med”

Carola är snabb i repliken när hon svarar:

– Det beror ju på vem man dansar med, nej jag skojar.

Enligt Aftonbladets uppgifter kommer Carola Häggkvists danspartner vara den öppet homosexuella ”Let’s dance”-veteranen Tobias Karlsson, 43.

Med tanke på munkavlen vågar Carola inte bekräfta sin medverkan i tv-tävlingen. Men hon är snubblande nära:

– Oj, oj, oj, oh vad jag ska träna i jul. Så kan jag säga, säger hon och fyller sen i:

– Det kan vara ett nyårslöfte också, som man har sagt i ganska många år. Jag har blivit tillfrågad väldigt många år. Kanske är det här året som skulle kunna vara mitt i prick alltså. Det hänger i luften, det hänger på en liten tråd.

Gry fortsätter med kärlekspikar

Genom åren har ”Let’s dance” resulterat i en stor mängd kärlekspar. Exempelvis träffades Robin Bengtsson och Sigrid Bernson via tävlingen och likaså Laila Bagge och Niclas Wahlgren som gifte sig och fick barn innan de sen gick skilda vägar. I ”Gry Forssell med vänner” fortsätter Gry Forssell att kärlekspika Carola.

– Vilken julklapp ändå, Carola med i ”Let’s dance” och undra vem hon kommer bli ihop med då i ”Let’s dance”, säger Gry Forssell.

– Ja, det är just det. Det är faktiskt lite därför man har tackat nej i alla år bara för att man... Det blir som att göda tidningarna och jag har känt att: ”Nej, det behöver inte jag, jag kan dansa hemma ändå”. Men det här året har jag gett tanken en chans, säger Carola Häggkvist i programmet.

ANNONS EXTERN LÄNK

REA hos Åhléns – upp till 50 % på kläder och inredning!

Åhlens

Publisert:

LÄS VIDARE

Carolas ord efter avhoppet från ”Let’s dance”: Jag kunde inte andas

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Carola Häggkvist

Gry Forssell

Mix Megapol