Bianca Ingrosso om hatet: ”Funderat på om jag ska ta en paus”

”Nej vet ni vad, jag lägger ner”

Publicerad:

NÖJE

Bianca Ingrosso säger att hon har fått ta emot mer hat än någonsin den senaste tiden.

Nu funderar tv-profilen och influencern på att ta en paus.

– Just nu klarar jag nog inte riktigt av allt hat och missförstånd, säger hon i en Youtubevideo.

Det är i en ny vloggYoutube som Bianca Ingrosso, 25, pratar ut om att hon känner att hon får hat för allting hon gör numera.

Nyligen fick hon och flera andra influencers hård kritik efter en helg med festande i Båstad, där även migrations- och justitieminister Morgan Johansson (S) ställde sig kritisk mot festresan.

Bianca Ingrosso berättar om hatet efter Båstadresan i sin kanal på Youtube.
Foto: YOUTUBE
Bianca Ingrosso berättar om hatet efter Båstadresan i sin kanal på Youtube.

”Inte mig ni ska ge kritik”

I vloggen säger Bianca Ingrosso först att hon är en av de profiler som kan ta hat utan att det tar över hennes liv eller ger henne ångest.

– Till exempel hela grejen med Båstad, det är inte mig ni ska ge kritik, jag var där och följde reglerna, säger hon och fortsätter:

– Ni får ge kritiken till de som hade eventet, till nattklubbarna, till polisen som var där, till vakterna. Det är inte till mig ni ska ge kritik. Men jag förstår, det är så klart enkelt att ge mig all kritik och spy ut sin galla och allt det där. Jag får skit för allt jag gör nu för tiden, det är helt sjukt. Jag kan fan inte göra någonting utan att jag får skit nu. Jag antar att det är för att det är sommar och folk inte har så mycket för sig.

Foto: YOUTUBE
Ur Bianca Ingrossos video ”Festa med oss i Båstad”.

Funderar på paus

Hon säger också att hon inte läser hatkommentarerna hon får längre, men mot slutet av videon säger Bianca Ingrosso att hon, trots att hon är väldigt van vid hatet och att det skrivs om henne och hennes familj, känner att det har blivit för mycket.

– Jag har faktiskt funderat på om jag ska ta en paus från alla sociala medier ett tag.

”Klarar inte av allt hat”

Hon fortsätter:

– Just nu är jag inne i sådan period där jag bara ”nej vet ni vad, jag lägger ner”. Jag tar bort Youtube, så kör jag bara Instagram och ”Wahlgrens värld”. Jag älskar ju Youtube men just nu klarar jag nog inte riktigt av allt hat och missförstånd och personliga åsikter om hur jag ser ut, hur jag är, hur jag pratar, hur jag rör mig, vem jag umgås med, vad jag gör och var jag är. Ni vet, ibland blir det bara lite för mycket för en enskild person att ta. Speciellt när man också inte är helt hormonellt stabil. Men jag ska inte klaga, det finns folk som har det supermycket värre.

Bianca Ingrosso lyfter i vloggen återigen sina hormonella besvär och sina smärtor efter att ha satt in en spiral, något hon säger att hon ska kolla upp.

Publicerad:

LÄS VIDARE