Joakim Lundells bluff – för att lura sina hatare

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Joakim Lundell vinkade farväl till sin Lamborghini och sa att han hade förlorat körkortet.

Men det visade sig vara en bluff för att lura sina näthatare.

”Visste ju att många skulle ha roligt och skratta åt det”, skriver han i ett meddelande.

Det var på Instagram stories under midsommardagen som Youtube- och tv-profilen Joakim Lundell, 34, filmade sin lyxbil medan han berättade för sina fler än 900 000 följare att han hade förlorat körkortet.

– Då var det roliga slut, jag blev av med körkortet. Superkul. Perfekt start på sommaren när det precis börjat bli varmt ute. Känns sådär men man får skylla sig själv. Surt. Så du och jag (han och Lamborghinin, reds. anm.) om 48 timmar kommer inte få träffa varandra mer för jag har bara prövotid, så jag kommer dessutom behöva ta om hela körkortet. Kör inte för fort mina vänner, sa Joakim Lundell.

Bluffade

Men det var en bluff, avslöjade han senare under dagen.

Han ville lura sina ”haters”, som brukar vara skadeglada när det går dåligt för honom.

”Visste ju att många skulle ha roligt och skratta åt det, även om så klart majoriteten beklagade det som hände. Då blir det lite extra roligt att trycka ner det i halsen på dom att det inte ens hänt sen”, skriver han i ett meddelande till Aftonbladet.

Han fortsätter:

”Man kan välja att ta åt sig av näthat som många gör eller så kan man använda det som något roligt, som jag brukar göra”.

Joakim Lundell
Foto: STEFAN JERREVÅNG
Joakim Lundell

Köpte bil utan körkort

I höstas förra året skrev Aftonbladet om hur Joakim Lundell köpte en Lamborghini Huracán cabriolet för 2,3 miljoner utan att ha tagit körkortet än. Anledningen var att han behövde motivation.

– Jag får ju press på mig att ta körkortet annars har jag köpt en bil i onödan, sa han då.

Tillsammans med Jonna Lundell, 26, har han ettåriga dottern Lunabelle. Paret väntar nu sitt andra barn tillsammans, som är beräknad till augusti.

Foto: Kanal 5
Joakim Lundell köpte en Lamborghini i fjol.
Publicerad:

LÄS VIDARE