”Teen mom”-stjärnan skiljer sig – efter makens dödsskjutning

Jenelle Evans vill göra comeback i realityserien

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Jenelle Evans ansöker om skilsmässa från maken David Eason.

Enligt sajten TMZ är orsaken makens tidigare skandaler.

”Ingen gifter sig i hopp om att det en dag ska ta slut, men jag vet vad som är bäst för mig och mina barn”, skriver Evans på Instagram.

I maj rapporterades det om att Jenelle Evans man, David Eason, skjutit ihjäl parets franska bulldog, Nugget. Dödsskjutningen var ett resultat av Nuggets aggressiva beteende, där hunden försökt hugga mot parets dotter Ensley i familjens hem i North Carolina.

På grund av makens instabilitet sparkades hon från ”Teen mom” och paret förlorade temporärt vårdnaden av sitt gemensamma barn Ensley Eason och Jenelle Evans barn Jace Evans, 9, Kaiser Griffith, 4, som hon har från två tidigare förhållanden.

1 av 2 | Foto: Xavier Collin/IPA/Splash News / Splash, Photos: Event [downloade

”Vet vad som är bäst för mig”

Nu har Jenelle Evans tagit beslut om att lämna maken.

”Ingen gifter sig i hopp om att det en dag ska ta slut, men jag vet vad som är bäst för mig och mina barn. I dag har jag lämnat in en ansökan för att påbörja den processen”, skriver hon på Instagram.

Sajten TMZ skriver att beslutet grundar sig en ekonomisk kris, där Jenelle Evans är i behov av pengar och en karriär. Genom att skilja sig hoppas hon att MTV ska ta tillbaka henne och att hon återigen får bli en av realityprofilerna i ”Teen mom”.

Jenelle Evans och David Eason gifte sig i september 2017. Bröllopet ägde rum utanför deras hem i Riegelwood, North Carolina, skriver People.

PODD Tv-bönderna och kärleken

Gäst: Jimmys brevskrivare Susanne Bostrand. Linn berättar om sin pratstund med Josefin E, där brevskrivaren berättar sanningen om sitt ”försvinnande”. Susanne avslöjar hur relationen med Jimmy förstördes efter ett samtal bakom kulisserna.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN