Taylor Swift övermålad på legendarisk vägg

Fansen i uppror: ”Absurt”

Publicerad:
Taylor Swift
Foto: Jordan Strauss
Taylor Swift

NÖJE

Taylor Swift som funnits avbildad på den berömda muren i Nashville har nu blivit övermålad.

Hon har ersatts av Brad Paisley och hennes fans rasar.

”Att ta bort Taylor Swift från muren i Nashville är absurt, och ersätta henne med en medelmåttig vit man?”, skriver en på Twitter.

I Nashville, Tennessee, finns den berömda muren där olika countrystjärnor genom tiderna finns avbildade. En av dem har tidigare varit Grammy-vinnaren Taylor Swift, 31. Men nu har hon plötsligt blivit övermålad och ersatt av Brad Paisley, 48, skriver Fox new.

Hennes fans, även kallade ”Swifties”, är rasande.

”De ersatte verkligen Taylor Swift med Brad Paisley på muren med countrylegendarer i Nashville som om Taylor inte alltid har varit mer populär än vad han är”, skriver en på Twitter.

Foto: Matt Licari
Stjärnan ersätts av countryartisten Brad Paisley

”Dåligt beslut”

”Att ta bort Taylor Swift från muren i Nashville är absurt, och ersätta henne med en medelmåttig vit man? Ugh”, skriver en annan.

En skriver, också på Twitter, att kvinnor redan är underrepresenterade inom countrymusiken och att detta var ett ”dåligt beslut”. Fansen menar också att Brad Paisley förtjänar en plats på muren, men att de inte hade behövt måla över Taylor Swift för det.

De spekulerar i om det kan vara så att Taylor Swift blivit övermålad för att hon rört sig bort från countrymusiken mer och mer.

Nya stjärnskott ska målas

Andra kända countryartister som konstnären Tim Davis målat på muren är Dolly Parton, Keith Urban, Blake Shelton och Willie Nelson. Det kommer att tillkomma nya countrystjärnskott har konstnären avslöjat, men inte vilka det kommer att bli.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN