Pete Davidson (komiker)

Ariana Grandes stöd – efter ex-fästmannens rop på hjälp

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Pete Davidson har länge kämpat mot depression.

Under lördagen skrev han om mörka tankar i ett Instagram-inlägg – och raderade sedan kontot.

Timmar senare dök Ariana Grande upp på hans jobb för att erbjuda stöd, skriver Daily Mail.

Nyligen konstaterade ”Saturday night live”-stjärnan Pete Davidson, 25, i ett inlägg på Instagram att han varit öppen med att han periodvis lidit av psykisk ohälsa, med hoppet att hjälpa utsatta i samma situation och bidra till ökad kunskap.

Men på lördagen publicerade komikern ett obehagligt inlägg. Enligt Daily Mail skrev han bland annat att han inte ville vara kvar på denna jord. Kontot raderades senare.

TMZ uppger att polis i New York ryckt ut till Davidsons hem för att titta till honom, efter att oroliga fans ringt till polisstationen. Enligt källor ska han inte varit hemma vid utryckningstillfället utan befunnit sig i ”Saturday night lives” inspelningsstudio.

Inlägget författades kort efter att Pete Davidson gett sig in i senaste tidens Twitter-bråk mellan Kanye West och ex-fästmön Ariana Grande. Rapparen rasade mot artisten efter att hon skämtat om hans mentala hälsa i ett Twitter-inlägg. Pete Davidson tog Kanye West i försvar och skrev i ett eget långt inlägg på Instagram om hur viktigt det är att våga tala om psykisk ohälsa.

Ber om ursäkt

”Bravo Kanye West, för att du står upp för dig själv och talar ut om psykisk ohälsa. Jag kan inte nog förklara hur svårt och läskigt det är att vara ärlig om sådana här saker. Vi behöver sådana som Kanye. Ingen ska någonsin peka finger åt dig för ditt mod att tala om psykisk ohälsa. Jag är ärligt talat äcklad”, skrev han i inlägget, riktat mot Ariana Grandes inlägg i debatten.

Ariana Grande har numera bett om ursäkt för sina uttalanden och menar att de var ”dumma skämt”. Efter Pete Davidsons senaste inlägg har hon offentligt försökt nå ut till honom för att erbjuda sitt stöd. Enligt Daily mail ska hon även ha åkt till hans jobb.

”Jag menade verkligen inget illa. Allt jag vill är att alla ska må bra och vara glada. Så desperat. Snälla. Min gud... Jag är här nere och jag går ingenstans om du behöver någon eller något. Jag vet att du har alla du behöver och det inte är jag, men jag finns här också”, twittrar hon.

Twitter-inläggen togs senare bort.

Ariana Grande och Pete Davidson blixtförlovade sig efter att ha varit ett par i några veckor, men bröt förlovningen i oktober tidigare i år.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarläsning till kampanjpris! Missa inte vår REA på utvalda böcker - handla här.

Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

Youtube-profilen hittades död

ÄMNEN I ARTIKELN

Pete Davidson (komiker)

Ariana Grande

Kanye West