Michel Tornéus tävlar i ”Let's dance”

Av: TT

Publicerad:
Uppdaterad:
Michel Tornéus vann förra ”Mästarnas mästare”.
Foto: Lotte Fernvall
Michel Tornéus vann förra ”Mästarnas mästare”.

NÖJE

Förra året tog han hem segern i ”Mästarnas mästare”. Nu satsar Michel Tornéus på att bli bäst i kändisvärlden på pardans.

Längdhopparen är det senaste namnet som bekräftas till årets omgång av ”Let's dance”.

Som Aftonbladet tidigare kunnat avslöja är Michel Tornéus klar för Let’s dance.

– Min arbetsmoral är min största styrka. Att nöta timmar i en lokal ser jag inte som ett problem. Men "Let's dance" handlar om så mycket mer än att lära sig stegen. Jag vill bjuda på roliga danser och på mig själv, säger han till TT.

I den dramatiska finalduellen mot Frida Hansdotter i "Mästarnas mästare" hämtade Tornéus upp ett stort underläge för att i slutänden visa prov på störst koncentration. Men när det gäller dansförmågan är den tidigare friidrottsstjärnan ödmjuk.

– Jag är väldigt sällan på dansgolvet när jag är ute. Jag tycker mycket mer om att stå och prata med vänner. Men efter detta hoppas jag våga mig ut på dansgolvet. För mig handlar det mer om att våga ta plats än att dansa.

Michel Tornéus konkurrerar med Carola Häggkvist, Martin Melin, Suzanne Axell och Hanna Hedlund – samt ett gäng deltagare som ännu inte har offentliggjorts. Programmet har premiär den 20 mars.

Foto: Jessica Gow/TT
Michel Tornéus är en av årets tävlande i "Let's dance". Arkivbild.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Hanna Hedlund.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Carola Häggkvist.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Martin Melin.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Suzanne Axell.
Publicerad:

LÄS VIDARE