”Huset fullt”-stjärnans kollaps efter mammans död: ”Hade ett tufft år”

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
1 av 4 | Foto: @Parisa
John Stamos

Han åkte fast för rattfylla - och checkade in på rehab.

Nu berättar John Stamos, 52, om orsaken till kollapsen.

– Jag har haft ett tufft år med min mammas död.

”Huset fullt”-stjärnan John Stamos checkade in sig på rehab i mitten på juli där han uppgavs få behandling för beroendeproblematik.

I mitten av juni åkte skådespelaren fast i Kalifornien för rattfylla, hamnade på sjukhus, men blev sedan utskriven och tackade sina fans för stödet i en tweet.

Nu berättar ”Uncle Jesse” om sin kollaps och rehabvistelsen.

– Jag har haft ett tufft år med min mammas död, så allt ställdes på sin spets och det var en vändpunkt, säger han till Details Magazine, skriver ContactMusic.

Han berättar vidare:

– Antingen fortsätter man den vägen - en del av det är roligt, men mycket är inte det - eller så ser man det hela som ett gyllene tillfälle. Jag känner mig bättre nu än jag gjort på ett helt decennium.

”Odisciplinerad”

52-åringen säger också att han kämpat mot åldrande och att det varit ont om jobb.

– Jag svär vid Gud att jag försöker. Det är inte så kul, men man måste vara ansvarfull. Det handlar om disciplin, som jag förlorade för en stund. En del i att vara odisciplinerad under de senaste fem eller sex åren är att jag inte arbeta så mycket som det kanske såg ut som att jag gjorde. Jag hade några högprofilerade jobb, som en ”Super Bowl”-reklam eller ett par avsnitt av ”Glee”, men det fanns mycket dötid, och det kan förstås vara farligt.

Tidigare i år blev det klart att den klassiska tv-serien ”Huset fullt” gör comeback på Netflix med 13 nya avsnitt. John Stamos producerar serien och återvänder i en gästroll. Dessutom är han aktuell med den nya serien ”Grandfathers”.

Publicerad: