”Björn Borg är en underbar gubbe”

Glenn Hysén mötte tennisgiganten på sin semester: ”Blir bira och tjöta”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Firandet av Glenn Hyséns 60-årsdag fortsätter.

Nu är han på Kap Verde med hustrun Camilla – och under semestern har de träffat Björn Borg.

–  Fy fan vilken underbar gubbe, säger Glenn Hysén.

Ruskvädret i Göteborg har fått Glenn Hysén, 60, och hustrun Camilla Lendott Hysén, 51, att fly till Kap Verde. Det blir två veckor, precis som förra året.

På Instagram har Camilla publicerat flera bilder från resan. När Nöjesbladet når makarna berättar de om sina heta dagar på den populära ögruppen utanför Afrikas västkust.

Glenn Hysén, 60, och hustrun Camilla Lendott Hysén, 51, mötte makarna Björn och Patricia Borg under semestern på Kap Verde. ”Han är en av de stora hjältarna för mig”, säger Glenn som hoppas att de ska hinna äta middag med paret Borg.
Foto: PRIVAT
Glenn Hysén, 60, och hustrun Camilla Lendott Hysén, 51, mötte makarna Björn och Patricia Borg under semestern på Kap Verde. ”Han är en av de stora hjältarna för mig”, säger Glenn som hoppas att de ska hinna äta middag med paret Borg.

–  Det är tredje gången vi är här. Kap Verde har absolut blivit en favorit. Det är jättebra och jättetrevligt och det är helt fantastiska människor som bor här. Det är nästan 30 grader ute. Vi solar, badar, kollar på fotboll och njuter av god mat och dryck, säger de med ett skratt.

Dekorerade rummet

Men Glenn och Camilla är inte ensamma på Kap Verde. Med på resan är även vännerna Kerstin och Sven-Åke som de lärde känna härom året.

Foto: PRIVAT
Glenn Hysén

Och de hade ställt till med en överraskning med anledning av Glenn Hyséns 60-årsdag den 30 oktober.

–  De kom ner en vecka innan och hade dekorerat vårt rum med svenska flaggan, ballonger och serpentiner. De är från Norrland och hade ordnat med älgkött, ostar, kex och massa andra goa grejer.

–  Det var helt sanslöst. Kerstin och Sven-Åke är dessutom det första paret vi lärde känna tillsammans. De är fantastiska vänner.

Sedan kom nästa överraskning – när makarna sprang på Björn och Patricia Borg.

–  Vi hade hört att de var här och sedan sågs vi. Vilka härliga människor, de är så jordnära, naturliga och härliga att ha att göra med, säger Camilla.

Foto: PRIVAT
Glenn Hysén och hustrun Camilla Lendott Hysén.

”Vi ska mötas upp”

–  Björn Borg alltså, fy fan vilken underbar gubbe! Jag har träffat honom förut, men det var säkert 20 år sedan. Han är så trevlig och Patricia är också underbar.

–  Vi sprang på dem och nu ska vi mötas upp en annan dag. Det blir nog lite mat, bira och tjöta, säger Glenn.

Så det kanske kan bli en parmiddag med makarna Borg under 60-årsresan?

–  Det är inte omöjligt. Men jag blev nästan starstruck när jag träffade Björn. Han är en av de stora hjältarna för mig, jag var ju inte ens i närheten av honom.

På en skala från ett till tio, hur gött har ni det?

–  Elva!

Publicerad:

LÄS VIDARE