Robyn

Kaos och ilska på Robyns spelning i Stockholm

Av: 

Nils Lolk

NÖJE

Svenska superstjärnan Robyn spelade på lördagskvällen på festivalen ”Smash Fest med Robyn och vänner” på Sjöhistoriska muséet i Stockholm.

Spelningen var hennes enda i Sverige i sommar och sålde slut snabbt, men många fan blev arga och irriterade över timslånga köer till matställena.

– Efter tre timmar gav jag upp!, skriver ett besviket fan till Nöjesbladet.

Omkring 22 000 människor samlades på Sjöhistoriska muséet i Stockholm på lördagen för att se superstjärnan Robyn uppträda på endagsfestivalen ”Smash Fest med Robyn och vänner”. Men kvällen stördes av närmast oändliga köer för att kunna köpa mat.

”Efter tre timmar gav jag upp och lämnade matkön. Nu står jag framför scenen. Måste bara säga, sämsta arrangemanget jag upplevt! Många upprörda människor”, skriver en konsertbesökare till Nöjesbladet.

Facebookevenemanget för Robyns spelning har fyllts med med kommentarer från folk som vill sälja biljetter, men framförallt av besökare som är besvikna över köerna.

”Stod i en kö där maten tog slut när jag kom fram. Står nu i ytterligare kö sen 2 h och kommer ingenstans. Bästa upplevelsen ever!” skriver en konsertbesökare i gruppen.

Festfixaren Mia Jorpes hade köpt biljetter för att se Robyn, men lämnade konserten innan den hade börjat på grund av omständigheterna.

– Det var så fruktansvärt dåligt, säger hon till Nöjesbladet.

Men det var inte på grund av matköerna hon fick därifrån.

– Allt var så oorganiserat och det var så mycket folk så jag kände mig inte trygg. Det gick varken att få mat eller dryck. Jag tänkte: ”Om någonting händer här så har de inte kontroll”, säger hon.

– Jag var tvungen att fråga tre vakter var utgången var. Men de visste inte ens det. Jag frågade till och med en polis som inte heller visste.

Extra surt kändes det för Mia, i och med att konsertupplevelsen var en julklapp till hennes man.

– Det var vårt eget val att lämna. Vi hade ju kunnat stanna kvar såklart. Men det var så pass dåligt arrangerat.

Arrangörens svar: ”Vi gjorde allt rätt”

På söndagen hörde arrangören Woah Dad av sig till Nöjesbladet. De håller inte med om att arrangörsskapet skulle ha brustit.

– Arrangemanget var inte sämst, utan snarare i världsklass. Ett arrangemang är en helhet, och vi gjorde allt rätt. Detta var en skötsam tillställning med grym musik och köer till en handfull foodtrucks, skrev de.

ANNONS EXTERN LÄNK

Klicka hem dina munskydd enkelt här - välj mellan flera modeller.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

Dokument ASAP Rocky: Detta har hänt

ÄMNEN I ARTIKELN

Robyn

Sjöhistoriska museet

Stockholm