Mejla

Linn Elmervik

Svartsjukedramat tog över allt i ”Bonde söker fru”

Linn Elmervik om ett antiklimax i slutvalet

NÖJE

Svartsjukedramat tog över allt.

Till slut föll hela kärleksjakten på Pejas gård platt.

Aldrig har en stackars bonde varit mer förvirrad än Peja Nilsson i Halland.

Under större delen av ”Bonde söker fru”-inspelningarna tog brevskrivaren Heidis svartsjuka över all aktivitet på hans gård. När hon väl lämnade programmet var mjölkbonden så utmattad att han inte kände någonting alls. För någon.

Peja Nilsson.

I stället avslutade han säsongen med att skicka hem båda sina kvarvarande brevskrivare Camilla och Benita. Han var för känslomässigt blockerad för att fortsätta dejta.

Sedan fick han några dagars paus – och ändrade sig.

Paret jobbar redan i motvind

När resten av bönderna och deras utvalda brevskrivare skulle åka på kärleksresa blev Peja plötsligt tveksam. Gjorde han fel när han skickade hem både Camilla och Benita?

Han la sig platt, hörde av sig till Benita och bjöd med henne på weekendresa. Ett fint sätt att se och erkänna sina misstag och ge kärleken en ny chans, men tyvärr känns det som att paret redan jobbar i motvind. Har ett förhållande som börjat på samma veliga grund någonsin lett till en livslång, stabil relation?

Kanske, men de är inte många.

Livade upp en av de tråkigaste säsongerna på länge

Jag tror det var Mark Levengood som en gång sa att man måste vara så oändligt snäll mot den man lever med för att en relation ska överleva. Man måste ha så mycket överseende med allt irriterande den andra gör att det nästan är omänskligt. Det tror jag nästan bara är möjligt om man en gång i tiden blivit kära bortom alla gränser.

Jag hoppas givetvis att jag har fel och hur det än slutar för Peja vill jag tacka både honom och Heidi för de passionerade känslostormar de bjöd i ”Bonde söker fru”. Dramatiken på gården livade upp en av de tråkigaste säsongerna på länge.

Men blev samtidigt en påminnelse om att svartsjuka kan förstöra det mesta.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Peja och Linda Lindorff i ”Bonde söker fru”.

Av: 

Linn Elmervik

Publisert:

LÄS VIDARE

Peja om chocken när Jessica lämnade ”Bonde söker fru” – på grund av de andra kvinnorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru

Relationer

Svartsjuka