Meghan Markle och prins Harry på husjakt i kändisområdet

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Matt Sayles / AP TT / NTB SCANPIX
Meghan Markle flyttar till England?

NÖJE

Meghan Markle och prins Harry har flyttplaner.

Och de har siktet inställt på kändistäta Cotswolds på engelska landsbygden, rapporterar Daily Mail.

Nu kommer dessutom uppgifter att det bara är en tidsfråga innan paret förlovar sig.

Grannfest med familjen Beckham?

Det kan snart bli verklighet för Meghan Markle och prins Harry om de bestämmer sig för att slå ner sina bopålar i kändisområdet Cotswolds i södra England.

Enligt Daily Mail letar paret efter deras första gemensamma boende, och till skillnad från brodern prins William och Kate Middleton, som bosatt sig i Norfolk, söker de sig i stället till det populära området med invånare som Victoria och David Beckham, Kate Moss, Lily Allen och Stella McCartney.

Plats för hundar och hästpolo

Daily Mail skriver att paret synts i byn Oxfordshire, en timme från London, på jakt efter drömboendet. Det är ingen tillfällighet att de siktat in sig på just Cotswolds. Harrys föräldrar prins Charles och prinsessan Diana, hade själv en fastighet i området, där Harry spenderat mycket av sin barndom.

Tydligen ska paret leta efter ett ställe med stor tomt där Meghan Markles hundar Bogart och Guy kan springa runt. Prins Harry, som har ett stort idrottsintresse, vill även kunna bygga ett stort fält för hästpolo.

Förlovar sig nästa månad

En fastighet i området kan gå loss på upp till 75 miljoner svenska kronor. Prisfrågan ska dock inte vara några problem för prins Harry, som sägs vara värd över 300 000 miljoner kronor.

Enligt traditionen flyttar brittiska kungligheter inte ihop med sina respektive innan de gift sig. Därför har nu förlovningsryktena blossat upp på nytt. Det spekuleras att att det bara är en tidsfråga innan prins Harry ställer den stora frågan. Tidigare i veckan kom dessutom uppgifter om att paret förlovar sig så fort Meghan Markle avslutat inspelningen av serien ”Suits” nästa månad.

Publicerad:

LÄS VIDARE