Sebastian Ingrosso

Världsstjärnorna öppnar restaurang i Stockholm

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

De har frälst världen med sin musik.

Nu vill Ingrosso, Alesso och Pontare göra detsamma med hälsosam snabbmat.

– Vi gör inte det här för att tjäna snabba pengar. Det här är långsiktigt, säger Sebastian Ingrosso till Nöjesbladet.

Dj-stjärnorna Sebastian Ingrosso och Alessandro ”Alesso” Lindblad har öppnat hälsorestaurangen Kale & Crave i Stockholm tillsammans med vännen och låtskrivaren Vincent Pontare.

– Vi alla tre har blivit hälsonördar och har fått erfara vad bra mat gör för vårt psyke och vilken påverkan det har på hur vi mår. Man sover bättre, får mer energi och det smittar även av sig på kreativiteten, säger Alesso och fortsätter:

– Det är också väldigt svårt att få tag i bra och nyttig mat när man är ute och reser eller har jobbtider som vi har med sena kvällar och nätter. Därför har vi öppnat det här stället.

”Grönkål är underskattat”

Menyn på Kale & Crave är helt socker-, laktos- och glutenfri och i samtliga rätter har man använt sig av grönkål som bas

– Grönkål är väldigt underskattat. Ofta är det ju så att ju nyttigare det är desto äckligare är det, men här är det tvärtom. Till och med mina barn vill gå hit och de gillar inte ens nyttig mat, så det är grymt, säger Sebastian Ingrosso.

Förhoppningen är att öppna fler krogar. Både i Stockholm och resten av landet. Ett mål är också att öppna restauranger på flygplatser runt om i världen.

– Är det något vi känner till så är det mat på flygplatser, och det suger. Där finns bara vitt bröd och Mc Donalds, säger Ingrosso.

– Vårt käk är ett bra snabbmatsalternativ. Man ska kunna få schysst, nyttig mat på 2 minuter, inflikar Vincent Pontare.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Sebastian Ingrosso

Alessandro ”Alesso” Lindblad

Vincent Pontare