Tv-kocken Jessica Frej har blivit mamma

Berättar om lyckan: ”Känns som hon alltid har funnits”

Christian Wennberg och Jessica Frej.
Christian Wennberg och Jessica Frej.

Jessica Frej och kärleken Christian har blivit föräldrar till en dotter som ska heta Dorthe. 

För Aftonbladet berättar TV4-profilen om lyckan och namnvalet.

– Namnet fastnade vi för tidigt och Christians mormor hette också Dorthe.

Det var i mars som TV4-profilen, kocken och författaren Jessica Frej, 32, berättade att hon och kärleken Christian Wennberg, 46, skulle bli föräldrar.

”Den obeskrivliga tröttheten och det plötsliga illamåendet vid bara tanken på julmat berodde visst inte på något annat än detta”, skrev hon då på Instagram samtidigt som hon visade upp sin växande mage. 

Dorthe, dotter till Jessica Frej och Christian Wennberg.
Dorthe, dotter till Jessica Frej och Christian Wennberg.

”Känns som hon alltid funnits”

I veckan nedkom Jessica Frej med en dotter som har fått namnet Dorthe. 

”Hon gjorde entré 00:14 210904 men det känns som hon alltid har funnits på något märkligt sätt”, skriver hon bland annat i ett längre inlägg på Instagram där hon också höjer sjukhuspersonalen samt deras anlitade vägledande doula till skyarna. 

Mängder av följare gratulerar de nyblivna föräldrarna med kärleksfulla emojis och glada tillrop, däribland TV4-kollegorna Anders Pihlblad, Tilde de Paula och Maria Forsblom. 

”Njuter hemma i vår lilla värld”

Aftonbladet har varit i kontakt med Jessica Frej som nyligen är hemkommen från BB. Hon tackar för gratulationerna och i ett mejl berättar hon om lyckan och historien bakom namnvalet.

”Det känns helt fantastiskt och vi är så fascinerande av vår lilla flicka och varje litet ögonblick. Namnet fastnade vi för tidigt och vi har kallat henne för det under hela graviditeten. Christians mormor hette också Dorthe, jag tycker det är himla fint med namn som får gå i arv. I övrigt har jag inget att tillägga, vi bara njuter hemma i vår lilla värld”. 

Jessica Frej och skådespelaren Christian Wennberg har varit ett par under några års tid och han har bland annat medverkat i tv-serier som ”Nya tider” och ”Gåsmamman”. 

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN