Politikern om Gunilla Perssons insats i ”Farmen”: ”Oduglig”

Gunilla Persson slår tillbaka efter attacken i ”Skavlan”

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Mímir Kristjánsson är allt annat än imponerad över Gunilla Perssons insats i norska ”Farmen kjendis”.

– Hon är fullkomligt oduglig, säger politikern och författaren i ”Skavlan”.

Nu slår Hollywoodfrun tillbaka.

Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 61, är en av deltagarna i ”Farmen kjendis”, Norges motsvarighet till ”Farmen VIP”.

”Fullkomligt oduglig”

Men enligt en annan deltagare på gården, den norska politikern och författaren Mímir Kristjánsson, 33, gjorde hon inte särskilt bra ifrån sig.

– Det var väldigt speciellt. Hon är väldigt, väldigt, väldigt trevlig. Och inte omedgörlig som man har sett på tv. Men hon är fullkomligt oduglig på gården, säger han i fredagens avsnitt av ”Skavlan”.

Gunilla Persson.
Foto: MAGNUS SANDBERG
Gunilla Persson.

Gunilla slår tillbaka

Han fortsätter:

– Det är bara en extra mun att mätta, hon bidrog inte överhuvudtaget. Hon förstod inte ens hur man skulle fälla ut ett tumstock. Men hon är väldigt trevlig och omtänksam.

Gunilla Persson slår tillbaka i ett meddelande till Aftonbladet.

”Tråkigt vad denne Mímir hade att säga. Jag tyckte han var den minst intressanta av alla på farmen och jag tror inte att jag någonsin pratade med honom”.

Hon menar att hennes relation till de andra deltagarna var desto bättre.

”Jag har jättemånga fantastiska bilder från presskonferensen där jag träffade alla igen och jag lovar dig att alla tyckte att det var mycket tråkigt då jag lämnade farmen. Mitt största bidrag var mitt engagemang med djuren och speciellt lilla Gulligull”, skriver hon i ett meddelande.

Gunilla Persson utvecklar vidare på telefon:

– Han utnyttjande mig för kameratid och hängde på mig eftersom att han är så ointressant själv. Jag medverkar gärna i ”Skavlan”, liksom jag gjorde i norska Senkveld, där alla var mycket trevliga.

”Skavlan” sänds den 28 februari klockan 21.00 i SVT.

Publicerad: