Malin Gramer hoppar av ”Paradise hotel”

Berättade om beslutet i radio: ”Jag har en stor familj, livspusslet, det blir ju lite meckigt”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Malin Gramer har gjort sitt sista ”Paradise hotel”.

Efter sju säsonger hoppar hon av som programledare för dokusåpan.

– Jag har gjort det i 7 år, när jag började hade jag ju ett barn som var i lagom ålder som gick att ta med. Nu är det en annan situation, säger hon i ”Vakna med NRJ”.

Robin ”Mos” Andersson, 26, stod som ensam vinnare av ”Paradise hotel” när finalavsnittet sändes igår kväll.

Nu avslöjar Malin Gramer, 40, att hon slutar som programledare för TV3:s och Viafrees populära dokusåpa.

– Jag har gjort det här i 7 år, 7 säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, säger hon i ”Vakna med NRJ”.

Malin Gramer.
Foto: Stefan Mattsson
Malin Gramer.

”Blir meckigt”

Det som fått Malin att fatta beslutet är familjelivet.

– Jag har gjort det i 7 år, när jag började hade jag ju ett barn som var i lagom ålder som gick att ta med. Nu är det en annan situation, jag har en stor familj, livspusslet, det blir ju lite meckigt. Jag får inte ta ledigt från skolan med den stora. Hur ska jag göra med den lilla? Och min man, säger hon i ”Vakna med NRJ”.

Hon leder NRJ:s morgonshow tillsammans med Martin Björk, 47, Adam Alsing, 50, och Messiah Hallberg, 34, och kollegorna tycks lättade över beslutet att hoppa av ”Paradise hotel”.

– Jag hade ju aldrig gett dig ledigt för att åka och spela in ”Paradise hotel”, det kan jag säga, man vill ju inte vara utan dig här på morgnarna, säger Martin Björk i sändningen.

Publicerad:

LÄS VIDARE