Ashley Tisdale

Disneystjärnan har blivit mamma för första gången

Av: 

Sophie Tanha

NÖJE

En hel generation kommer för alltid att koppla ihop henne med karaktären Sharpay i ”High school musical”-filmerna.

Men nu kan hon lägga till rollen som mamma i repertoaren.

Ashley Tisdale, 35, har fött sitt första barn.

Ashley Tisdale, 35, har fött sitt första barn.
Ashley Tisdale, 35, har fött sitt första barn.

Med hjälp av en svartvit bild på Instagram, där en pytteliten hand håller om sin mammas tumme tillkännagav Ashley Tisdale, 35 nyheten. Hon och maken Chris French har just blivit föräldrar för första gången.

Avslöjade könet i höstas

Barnets kön var ingen förvåning. Ashley Tisdale, känd från succémusikalen ”High school musical” tog reda på barnets kön via en så kalla könsfest redan i november. Rosa strössel som föll ut ur en tårta när Disney-skådisen skar i den visade Ashley Tisdales dryga 13 miljoner Instagramföljare att det var en dotter hon väntade.

”Det här året har uppenbarligen varit svårt. För så många. Upp- och nedgångar, en känslomässig bergochdalbana. Jag tror att i dag var min bästa dag NÅGONSIN” skrev hon under bilden på tårtan.

”Jag grät för jag var så glad. Ps. Till er alla som överanstränger er så för könsfester. En tårta med färgen inuti är PRECIS lika belönande som fyrverkerier men mindre farligt” skrev hon i en blinkning till de otaliga olyckor och bränder som orsakats när gravida tagit till pyroteknik för att avslöja barnets kön.

Döps efter planet

Dottern kom till världen den 23 mars, skriver Ashley Tisdale. Skådespelare som Lea Michele, känd från Glee, och Sarah Hyland som spelat i Modern Family har gratulerat sin kollega, tillsammans med tusentals fans.

Flickan ska heta Jupiter Iris French.

ANNONS

Tandblekning hemma - få vitare tänder på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens under High school musical-tiden.
Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisarna om barn i sociala medier: ”Låt ungarna vara ifred”

ÄMNEN I ARTIKELN

Ashley Tisdale

Glee