Giuliani: Gjorde inget opassande i ”Borat”

Av: TT

Publicerad:
Uppdaterad:
Sacha Baron Cohen lurar advokaten och före detta politikern Rudy Giuliani i den nya "Borat"-filmen. Arkivbild.
Foto: AP/TT
Sacha Baron Cohen lurar advokaten och före detta politikern Rudy Giuliani i den nya "Borat"-filmen. Arkivbild.

Det stormar kring Donald Trumps advokat, den före detta politikern och borgmästaren i New York, Rudy Giuliani. I den nya "Borat"-filmen påträffas han nästan bokstavligt talat med byxorna nere.

Rudy Giuliani luras att tro att skådespelaren Maria Bakalova ska intervjua honom i egenskap av tv-reporter, när hon i själva verket spelar rollfiguren Borats dotter. Giuliani blir inbjuden till hennes hotellrum efter intervjun, men rummet är riggat med dolda kameror, rapporterar Variety .

Där syns Giuliani liggande på sängen, med händerna i byxorna, strax innan Sacha Baron Cohen i rollen som Borat stormar in och förklarar att "Hon är 15 år, hon är för gammal för dig." Skådespelaren Maria Bakalova är i verkligheten 24 år.

På Twitter skriver Rudy Giuliani att hela videon är fabricerad och att han bara stoppade in sin skjorta i byxorna efter att ha tagit av sig mikrofonen han bar under intervjun.

"Jag uppträdde aldrig, varken under eller efter intervjun, opassande. Om Sacha Baron Cohen antyder något annat är han en iskall lögnare", skriver Giuliani.

Sacha Baron Cohen har svarat både som sin rollfigur Borat och som sig själv. Enligt TMZ motsäger han Giulianis uttalande och menar att den före detta borgmästaren visst uppträdde otillbörligt.

– Om presidentens advokat tycker att beteendet han uppvisade är lämpligt så undrar jag vad han har gjort med andra kvinnliga journalister på hotellrum, säger Cohen.

Som Borat har han postat en video på Twitter där han försvarar Rudy Giuliani och säger att ett "oskyldigt sexmöte mellan min 15-åriga dotter och en samtyckande man har blivit förvanskad till något äckligt av fake news-medierna."

Publicerad:

LÄS VIDARE