Tv-stjärnan död – legat i koma

Beth Chapman sörjs av maken Duane "Dog" Chapman

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Beth Chapman från tv-serien ”Dog the bounty hunter” är död.

Det bekräftar maken Duane "Dog" Chapman på Twitter.

”Vi älskar dig väldigt mycket, Beth. Vi ses på andra sidan”, skriver han.

Tv-stjärnan och realityprofilen Beth Chapman är död. TMZ skriver att Chapman dog på ett sjukhus i Honolulu, Hawaii, i sviterna av sin strupcancer.

Förra veckan rapporterade sajten att hon fått uppsöka sjukhus efter att ha drabbats av andningssvårigheter. Läkarna tog då beslutet att försätta henne i koma.

Maken Duane "Dog" Chapman bekräftar dödsfallet på Twitter.

”Klockan är 05.32 i Hawaii. Det är tiden då vi skulle ha vaknat för att vandra i Koko Head Mountain. Men i dag vandrade hon i stället upp för ’the stairway to heaven’. Vi älskar dig väldigt mycket, Beth. Vi ses på andra sidan”, skriver han.

Agerade prisjägare i tv

Beth Chapman och Duane ”Dog” Chapman gjorde sig kända i den amerikanska tv-serien ”Dog the bounty hunter”, som sändes mellan 2003 och 2012.

Efter att serien lades ned medverkade paret i spin off-serien ”Dog and Beth: On the Hunt”.

Serien bygger på att paret agerar prisjägare för att lokalisera och arrestera människor som brutit mot sina borgenavtal.

Beth Chapman diagnostiserades med strupcancer i november 2017. Efter att ha genomgått en operation friskförklarades hon, men i december förra året kom cancern tillbaka och hon påbörjade cellgiftsbehandling.

Hon blev 51 år gammal.

1 av 3 | Foto: WADE PAYNE.
Beth och Duane Chapman.
Publicerad:

LÄS VIDARE