Pamela Anderson på plats på fotbolls-VM – för att stötta pojkvännen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Pamela Anderson har landat i Ryssland!

I tisdags följde hon VM-matchen mellan Frankrike och Belgien – för att heja fram pojkvännen, tillika fotbollsstjärnan Adil Rami till final.

– Jag förväntar mig att stora saker kommer att ske för dem framöver, säger en källa om paret till People.

Pamela Anderson, 51, och franska landslagsstjärnan Adil Rami, 32, träffades förra sommaren. Nu ett år senare ser det ut som att den den förra Baywatch-stjärnan fått ett brinnande fotbollsintresse. När Adil Ramis Frankrike spelade VM-semifinal mot Belgien i S:t Petersburg på tisdagskvällen var Anderson där för att stötta pojkvännen och ”Les Bleus”.

Frankrike gick vidare till final och på bilder kan man se hur en firande Anderson klappar händerna och vinkar åt sin pojkvän.

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN
Pamela Anderson.

Källa: Bröllop väntar

Enligt People ville stjärnan inte ta fokus från det franska laget och valde därför att inte sitta med de andra spelarfruarna. I stället placerades hon på en vip-sektion där även franska presidenten Emmanuel Macron och Qatars kungafamilj höll till.

Anderson och Rami har dejtat i över ett år. En källa, som ska stå nära skådisen, säger nu till People att mer är på gång. Enligt källan är det nämligen bara en tidsfråga innan paret meddelar att de förlovat sig.

Publicerad:

LÄS VIDARE