Därför är Glenn Hysen blåslagen i premiären av ’Fångarna på fortet’

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Under kvällens premiär av ”Fångarna på fortet” syns Glenn Hysén med blåmärken i ansiktet.

Stax före tv-inspelningen var han med om en olycka där han föll handlöst till marken.

– Jag slog i foten i en jävla rännsten och dök rätt i backen, säger han till Nöjesbladet.

Ikväll är det säsongspremiär för TV4:s populära realityprogram ”Fångarna på fortet”. I programmet syns tv-profilen och före detta fotbollsproffset Glenn Hysén, 59, med flera blåmärken i ansiktet. Något som inte kommenteras under programmets gång.

Men efter att han synts blåslagen på influencern Margaux Dietz, 28, Instagram tidigare i sommar började folk undra. För Nöjesbladet berättar nu Glenn Hysén om händelsen.

1 av 6 | Foto: TV4
Glenn Hysén under kvällens premiär av ”Fångarna på fortet”.

– Jag ramlade när jag var ute på stan. Jag drog inte upp foten tillräckligt så jag tänkte vafan. Jag går som vanligt här, men fick inte upp dojan, så jag slog den rätt i kanten och bara stöp. Jag fick ju upp händerna lite grann, men jag lyckades skrubba huvudet lite. Det kunde ju blivit värre, säger han till Nöjesbladet.

1 av 4 | Foto: TV4
Margaux Dietz och Glenn Hysén.

Blodvite i premiären

Även Margaux Dietz, ses skadad under premiäravsnittet. Detta efter ett drama där Glenn Hysén svingar en yxa, som slutar med att lagkamraten får ett sår på armen.

– Jag är skadad. Hjälp! Jag trodde jag skulle dö där inne. När jag satt inne i den buren så hade precis Gunde sagt till mig att jag skulle akta mig så att jag inte skulle få flisor på mig, för det kan göra ont. Sen började det liksom studsa små flisor. Så jag började blöda på armen, på låret, byxorna gick sönder. Det var mycket mer action än vad jag trodde att det skulle vara, säger Margaux Dietz i programmet.

Glenn Hysén minns själv knappt att händelsen inträffat.

Vad tänkte du när Margaux började blöda?

– Vad som hände exakt vet jag inte. Om man träffade någon eller sådär. Jag kommer inte ihåg exakta detaljer. Men det var ju en jävla fight två lag emellan. Det var ju skitroligt, säger han.

Han berättar dessutom att ”Fångarna på fortet” är bland de roligare programmen han medverkat i.

– Ringer de mig i morgon så åker jag direkt.

Rivaliteten med sonen

I premiären sätts Glenn Hysén och sonen Tobias Hysén, 37, i olika lag. Att det är blodigt allvar när far och son tävlar råder det inga tvivel om.

Det är ingen nåd när det är tävling med sonen, förstår jag?

– Nej nej nej. Sen är det ju så att man få erkänna att åldern börjar ta ut sin rätt. Man är ju inte lika smärt och smidig, men smärt och smidig har jag väl aldrig varit i och för sig. Det är ju 20 års skillnad så det är ju inte så jävla konstigt, säger han.

”Fångarna på fortet” har premiär i kväll kl 20 på TV4.

Publicerad:

LÄS VIDARE