Peter och Anna Settman skiljer sig

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Peter Settman och Anna Settman skiljer sig.

Enligt skilsmässoansökan som inkommit till tingsrätten har paret ansökt om betänketid.

Peter Settman, 49, och Anna Settman, 47, går skilda vägar efter elva år som gifta, vilket Expressen var först med att rapportera.

En gemensam ansökan om skilsmässa har inkommit till Stockholms tingsrätt. I ansökan, som Nöjesbladet har tagit del av, framgår att Peter och Anna vill ha sex månaders betänketid. De har två barn tillsammans.

Såväl Peter som Anna är tungviktarnamn inom mediebranschen.

Peter Settman har främst gjort sig ett ansikte genom ”Ronny och Ragge”, ”Så ska det låta” samt ”Dansbandskampen”. Han utsågs 2008 till bästa programledare på ”Kristallengalan”. Han har även lett ”Melodifestivalen” och ”Idrottsgalan”.

I december leder han ”Svenska hjältar-galan” tillsammans med Amie Bramme Sey. Galan lyfter några av de vardagshjältar som visat prov på mod, civilkurage och medmänsklighet och sänds på TV3 och aftonbladet.se

Anna Settman är företagsledare som arbetade på Aftonbladet mellan 1993 och 2012 i olika ledande befattningar, de senaste åren som VD. I dag är hon grundare, VD och partner för riskkapitalbolaget The Springfield Project.

För tolv år sedan gick Peter Settman ner på knä och friade till Anna under en resa utomlands.

– Jag har friat men det finns ingen hemlig agenda. Bara steget att förlova sig var avancerat. Det är inte så lätt att få henne på fall och hon är fortfarande paff. Hon hade inte förstått att jag kunde planera så, haha, berättade Peter Settman då.

Nöjesbladet har sökt Peter Settman och Anna Settman.

1 av 2 | Foto: Marco Gustafsson
Peter och Anna Settman.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN