Realityprofil rånad och misshandlad – riskerar att bli blind på ett öga

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Elle Stevenson, känd från realityserien ”Apprentice”, har blivit brutalt överfallen.

Rånarna tog hennes mobiltelefon efter att ha slagit henne i ansiktet.

Nu riskerar Stevenson att bli blind på ena ögat.

Elle Stevenson, 25, blev attackerad av okända personer vid en hamburgerrestaurang efter en utekväll i London tidigare i december, skriver The Sun.

Gärningsmännen slog henne så illa i ansiktet att kindbenen gick sönder, vilket tvingade henne att göra en plastikoperation. Stevensons ena öga skadades även så svårt i attacken att hon nu riskerar att bli blind.

Hon vårdas på sjukhus där hon övervakas noga , uppger The Sun.

Polisen utreder inte

Men polisen kommer inte att utreda händelsen, menar Stevenson. Enligt henne finns inte resurser nog att gå igenom övervakningskamerorna från området där överfallet ägde rum. Polisen hävdar dock att de kommer inleda en utredning, om Stevenson kan uppge en mer exakt tidpunkt för överfallet.

– Det är fruktansvärt. Om dessa män kan slå en kvinna på det sättet – oskyldiga tjejer på en utekväll – och komma undan med det, säger Stevenson, som var tillsammans med en vän när attacken inträffade, till tidningen.

Hon redogör för händelseförloppet.

– De slog mig. En man kom bakom mig och knuffade mig och plötsligt for mitt ansikte framåt och träffades med två slag, säger Elle Stevenson och fortsätter:

”Förvirrad”

– Mitt minne har blivit påverkat och jag blir förvirrad vilket har fått mig att känna mig väldigt sårbar. Min pappa måste köra mig överallt och jag känner mig som en 12-åring.

Övervakningskamerorna utanför snabbmatskedjan täcker inte området där rånet ska ha ägt rum, rapporterar The Sun.

1 av 3 | Foto: REX/SHUTTERSTOCK/TT NYHETSBYRÅN/ NT
Elle Stevenson efter överfallet.

”Eftersom de två kvinnorna inte kunde uppge när de gick in på McDonald’s – och uppgav att de inte skulle kunna identifiera de misstänkta om de såg dem igen – så pratade polis med offret och förklarade att det inte är tillräckligt sannolikt att en misstänkt ska identifieras för att motivera en analys av en 90 minuter lång övervakningsfilm från McDonald’s”, säger en talesman för polisen i ett uttalande och fortsätter:

”All ny information – inklusive vidare detaljer från offret som vilken tidpunkt hon var på McDonald’s – kommer att utredas.”

Publicerad:

LÄS VIDARE