Därför är Felix Sandman och Benjamin Ingrosso inte en duo längre

”Inte skapt för en duo”

Publicerad:

NÖJE

De var länge en duo.

Nu avslöjar Felix Sandman varför han och Benjamin Ingrosso inte kamperar ihop längre.

– Ja, han tar ju mycket plats. Det är därför vi ska köra själva. För att han är inte skapt för en duo skulle jag säga, säger han i ”Lyssnarhjälpen: Music Sessions”.

De har turnerat ihop, släppt låtar och drivit en podcast tillsammans. Felix Sandman, 21, och Benjamin Ingrosso, 22, är barndomsvänner och känt varandra i flera år. Men nu är de inte en duo längre.

”Vi har gått igenom så mycket saker”

I det nya programmet ”Lyssnarhjälpen: Music Sessions” avslöjar Felix varför de valt att köra på varsitt håll. När programledaren Peter Jihde, 48, håller upp en bild på Benjamin ska Felix berätta vad han känner kring honom.

– Benjamin, ja alltså barndomsvän. Massvis med gemensamma intressen och synkade liv skulle jag säga. Vi har gått igenom så mycket saker samtidigt. När det gäller liksom relationer, kärleksrelationer som har tagit slut, som har börjat om igen och tagit slut igen, säger Felix i programmet.

Felix Sandman och Benjamin Ingrosso turnerade ihop – kör nu på varsitt håll.
Foto: CAROLINA BYRMO
Felix Sandman och Benjamin Ingrosso turnerade ihop – kör nu på varsitt håll.

”Han tar ju mycket plats”

Han fortsätter:

– Och också väldigt rolig och för mycket. Ja, han tar ju mycket plats. Det är därför vi ska köra själva. För att han är inte skapt för en duo skulle jag säga, säger Felix i programmet och skrattar till.

I programmet får artisterna som bjuds in prata öppet och hålla en liten konsert. De får också välja en välgörenhetsorganisation de vill donera pengar till.

Aftonbladet har sökt Felix Sandman.

Publicerad:

LÄS VIDARE