Bonde söker fru

”Bonde söker fru”-Pelle talar ut om tuffa uppbrottet: ”Det är fortfarande jobbigt”

Av: 

Petter J Larsson

Pelle Hansson Edh.
Pelle Hansson Edh.

NÖJE

”Bonde söker fru”-paret Pelle Hansson Edh och Karin Nordström gick nyligen skilda vägar.

Nu talar mjölkbonden för första gången ut om uppbrottet.

– Det är klart att det varit tufft, säger Pelle Hansson Edh till Hänt.

Pelle Hansson Edh, 30, och brevskrivaren Karin Nordström, 26, träffades i TV4-programmet ”Bonde söker fru” i fjol.

Efter en semester tillsammans flyttade Karin in med mjölkbonden på gården utanför Söderhamn. Men för några veckor sedan stod det klart att paret gått skilda vägar.

Karin berättade i ett sms till Aftonbladet att hennes känslor för Pelle ”inte funnits där den senaste tiden på grund av vissa motgångar. Till slut kände jag att jag inte var mig själv längre och ganska olycklig.”

Därför gick de skilda vägar – efter ett år tillsammans.

”Kärlek måste vara ömsesidigt annars blir det en taskig historia. Pelle är förstående och det finns inget ont emellan oss”, skrev Karin, som önskade honom ”allt det bästa i livet”.

”Har varit tufft”

Nu talar Pelle för första gången ut om den tuffa separationen.

– Det är klart att det varit tufft. Det är ingenting som någon av oss tycker är kul eller lätt, säger han i en intervju med Hänt.

Pelle och Karin i ”Bonde söker fru”.

– Det är fortfarande lite jobbigt. Det där går lite upp och ner från dag till dag, men jag har börjat landa och acceptera det här: så här är det just nu. Samtidigt handlar det om att blicka framåt. Om man vågar släppa någon inpå livet, längre fram, så är det viktigt att dra lärdom av det som varit, vad man gjorde för fel och vad man inte ska göra nästa gång. Sedan finns det förstås en massa gott att ta med sig.

Kvinnor hör av sig

Snart ska han hälsa på ”Bonde söker fru”-vännen Jimmy Olofsson i Jämtland för att ladda om batterierna. Några tankar på ett nytt förhållande finns inte – även om det redan kommit ett och annat förslag från kvinnliga beundrare.

– Det är klart att det finns folk som hör av sig, men det är inga mängder. Folk är jättesnälla och vill stötta en, folk verkar tycka att det här är tråkigt. Sedan finns det de som ser chansen nu när man är singel, säger han till sajten.

ANNONS

Köp 2 få den billigaste för halva priset - utvalda vitvaror, hushåll & personvård hos MediaMarkt.

Extern länk från MediaMarkt SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Peja om chocken när Jessica lämnade ”Bonde söker fru” – på grund av de andra kvinnorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru

TV4