Första på flera år – nu skjuts Justin Biebers turné upp

Stjärnans vädjan till fansen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Justin Bieber skulle ut på sin första turné på flera år.

Men coronaviruset sätter stopp för superstjärnan.

”Justin väntar på ett tillfälle att få ge sig ut på vägarna igen och framträda när det är säkert för alla i publiken”, säger hans management i ett uttalande.

Superstjärnan Justin Bieber, 26, släppte sitt nya album ”Changes” den 14 februari tidigare i år. Detta var den första nya musiken från honom på nästan fem år.

Bieber skulle även ut på en efterlängtad turné som skulle startart den 14 maj i Seattle. Men den skjuts nu upp på grund av coronavirusets framfart. Efter premiären skulle turnén fortsatt med 44 ytterligare spelningar i både USA och Kanada.

Foto: JORDAN STRAUSS / TT NYHETSBYRÅN

”Har arbetat hårt med att förbereda en fantastisk show”

Enligt Variety ber stjärnan att de som redan skaffat biljetter till turnén inte ska återlösa dem, utan i stället få dem ombokade till senare datum.

”Även om Justin, tillsammans med sitt band och sina dansare, har arbetat hårt med att förbereda en fantastisk show, så har han alltid velat sätta andras hälsa i första rummet. Justin väntar på ett tillfälle att få ge sig ut på vägarna igen och uppträda när det är säkert för alla i publiken”, säger Justin Biebers management i ett uttalande.

Foto: MAGNUS SANDBERG
Det var flera år sen Bieber sist turnerade – här på Summerburst 2017.
Publicerad:

LÄS VIDARE