Mariettes pussfest med nya flickvännen efter Mello: ”Vi är jättekära”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Mellostjärnan Mariette Hansson har en ny flickvän.

Sedan en tid tillbaka är hon tillsammans med fotografen Isabelle Grönqvist.

– Vi är jättekära, säger Mariette till Aftonbladet.

I år var det fjärde gången Mariette Hansson tävlade i Melodifestivalen. Årets bidrag ”Shout it out” tog sig direkt till final där det slutade på en åttondeplats. Men trots att det inte blev någon pallplats var hon på ett sprudlande humör – och det av en speciell anledning.

När Mariette Hansson gjorde entré på efterfesten på Berns fotograferades hon ensam på röda mattan – men i själva verket var hennes hemliga flickvän på plats.

Mariette och Isabelle på Melodifestivalens efterfest.
Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Mariette och Isabelle på Melodifestivalens efterfest.

Kvinnan som har fått Mariette Hansson på fall heter Isabelle Grönqvist och jobbar som fotograf och grafisk designer och på direkt fråga bekräftar de sin relation. De ställer gladeligen upp på bild när de pussas, men Mariette Hansson förklarar sedan med glimten i ögat att det inte blir någon bild framifrån.

Hon ler sedan stort när vi gratulerar till nya kärleken. 

– Tack, det känns jättebra, säger hon och fortsätter:

– Vi är jättekära!

Foto: SHIMODA MEDIA
Mariette och Isabelle.

Hon berättar att relationen är väldigt färsk.

– Vi har inte varit tillsammans så länge. Men typ i tre veckor, säger hon innan de smiter in hand i hand till det avspärrade vip-området.

Innan Mariette Hansson mötte kärleken i Isabelle Grönqvist var hon tillsammans med smyckesdesignern Amanda Oscarsson.

Foto: PONTUS ORRE
Mariette och Isabelle.

När undertecknade intervjuade Mariette Hansson för Aftonbladets Gala Magazine i somras hymlade hon dock inte med det faktum att hon inte är särskilt romantisk av sig.

– Nej, nej, inte alls! Jag är verkligen inte det. Jag tycker det är romantiskt att överraska, att komma över och hälsa på oväntat eller köpa en blomma och det är jag inte bra på. Amanda kan däremot köpa någon liten gullig grej som hon vet att jag tycker om. Ett doftljus eller något sådant, då blir jag jätteglad, men jag förväntar mig inte det. Eftersom jag inte är det själv så förväntar jag mig inte romantik.

PODD Det händer med alla pengar runt Melodifestivalen

I podden Aftonbladet Daily pratar vi om ekonomin kring Melodifestivalen. Varför är SVT så hemliga med att redovisa kostnaderna och hur påverkar det att skattebetalarna bidrar till tävlingen? Gäster är Mikael Törnwall, reporter på Svenska dagbladet som granskat ekonomin och Tobbe Ek, reporter på Nöjesbladet.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE