John Stamos

John Stamos lycka över att få vara pappa: ”Var min största dröm”

Stjärnan: ”Jobbar på att skaffa fler barn”

Av: 

Natalie Demirian

John Stamos.
John Stamos.

NÖJE

Han blev pappa som 54-åring.

Innan dess kände ”Huset fullt”-stjärnan John Stamos att livet inte var komplett.

– För min del kände jag att jag aldrig skulle vara helt lycklig eller känna mig hel utan att ha barn, säger han till Aftonbladet.

John Stamos, 57, refererade till sin mest kända roll som Uncle Jesse i komediserien ”Huset fullt” när han och hustrun Caitlin McHugh, 34, fick sonen Billy Stamos för tre år sedan.

”Inte bara en farbror längre”, skrev han då på Instagram.

Skådespelaren säger till Aftonbladet att han länge hade drömt om att bli pappa.

– Jag har varit runt barn hela mitt liv, jag har syskonbarn, jag har spelat i tv-serier med mycket barn, och jag kunde inte vänta på att själv få barn, det var min största dröm, säger han.

John Stamos och Lori Loughlin spelade gifta i den klassiska serien ”Huset fullt”.

”Krävs så mycket”

Samtidigt säger han att papparollen är mycket svårare än vad han någonsin kunnat föreställa sig.

– Jag inser varför det finns så många knäppa människor i den här världen, för vill man vara en bra förälder krävs det så mycket för att uppfostra barn. Det krävs så mycket tid, tålamod, sunt förnuft, förståelse... det är mycket, säger han, men medger samtidigt att hans fru gör 90 procent av jobbet just nu.

John Stamos säger att det är fascinerande att se sin son bli sin egen person.

– För min del kände jag att jag aldrig skulle vara helt lycklig eller känna mig hel utan att ha barn, och nu försöker vi verkligen få ett andra barn.

Försöker skaffa fler barn

Den senaste tiden har han på grund av jobbet tvingats tillbringa en hel del av sin tid i karantän, vilket har försvårat den biten.

– Det är svårt att göra det där man behöver göra när man är ifrån varandra, men vi jobbar på det och det vore synd om vi inte skaffade fler, för vi har resurserna och tillräckligt mycket kärlek för att skaffa fler barn.

John Stamos i rollen som baskettränare i ”Big shot” på Disney plus.

Aktuell med ny Disney-serie

John Stamos är nu aktuell med Disney plus-serien ”Big shot”.

Den hyllade manusförfattaren och tv-producenten David E Kelley är en av skaparna bakom serien, och har tidigare skapat serier som ”Ally Mcbeal”, ”Boston Public”, ”Advokaterna” och ”Big little lies”.

I ”Big shot” spelar John Stamos rollen som Marvyn Korn, en temperamentsfull baskettränare som sparkas från sitt jobb och blir tränare för ett tjejlag på en elitskola.

Skådespelaren säger att han föll för utvecklingen av rollfiguren.

– När jag först läste om rollen tänkte jag, varför castar de mig till den? På pappret var han någon ingen tyckte om, en ensamvarg, osocial och en rätt så dålig kille. Men sedan insåg jag vad han förändras till och med varje avsnitt kände jag mig närmare och närmare honom.

”Big shot” får premiär på Disney plus den 16 april.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

LÄS VIDARE

Evin Ahmad efter succén – uppvaktas av 19-åringar och fotbollsproffs

ÄMNEN I ARTIKELN

John Stamos

Disney+

Huset fullt

Tv-serier