Johar Bendjelloul och My Rohwedder väntar barn

Radioprofilen: Fantastiskt roligt

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

”På Spåret”-vinnaren Johar Bendjelloul ska bli pappa igen.

För Nöjesbladet berättar han om lyckan.

– Det ska bli fantastiskt roligt.

My Rohwedder och Johar Bendjelloul
Foto: Hans Shimoda / Anna Shimoda
My Rohwedder och Johar Bendjelloul

Journalisten och programledaren Johar Bendjelloul, 44, som vann SVT:s populära långkörare ”På Spåret” 2018, ska bli pappa igen.

Under måndagen var det galapremiär i Stockholm för den verklighetsbaserade filmen om Thomas Quick, inspirerad av Hannes Råstams bok ”Fallet Thomas Quick – att skapa en seriemördare” och då anlände Johar Bendjelloul till Rigoletto i Stockholm med kärleken och radioreportern My Rohwedder, 39.

Nöjesbladet gratulerar till gravidlyckan och Bendjelloul brister ut i ett stort leende.

– Tack så mycket! Och det är mitt barn, säger han skämtsamt med ett leende och pekar på sambons växande mage.

”Dags om ungefär fyra veckor”

Johar Bendjelloul och My Rohwedder har varit ett par i drygt tre års tid och bor tillsammans i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. De har båda barn sedan tidigare.

– Det blir tredje gången för mig och andra gången för My. Jag ser väldigt mycket fram emot det. Det ska bli fantastiskt roligt, det är dags om ungefär fyra veckor, förklarar Johar Bendjelloul innan de smiter in i biosalongen.

Johar Bendjelloul arbetade på SVT från 1996-2012, bland annat med program som ”Kulturnyheterna”, ”Babel” och ”Gomorron Sverige”. Han har även varit programledare för ”P1 Morgon” i Sveriges Radio. Sedan två år tillbaka är han reporter på Dagens Nyheter.

Johar Bendjelloul är bror till dokumentärfilmaren Malik Bendjelloul som gick bort 2014 och som stod bakom Oscars-belönade ”Searching for Sugar Man”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN