Lanserar stor show efter coronalättnaden

Robin Bengtsson, Wiktoria Johansson, Hanna Ferm och Andreas Johnson till Cirkus med ”Stjärnklart”

Publicerad:

NÖJE

Efter regeringens besked om att 500 personer som sitter glest tillåts i publik är Cirkus i Stockholm först ut med en stor föreställning.

Robin Bengtsson, Wiktoria Johansson, Hanna Ferm och Andreas Johnson intar scenen med ”Stjärnklart”.

– Det känns fantastiskt kul, säger Robin Bengtsson till Aftonbladet.

Under tisdagen bjöds det in till pressträff på Rosenbad i Stockholm och då lät kulturminister Amanda Lind (MP) och inrikesminister Mikael Damberg (S) meddela att 50 personer blir kvar som generell maxgräns – men om publiken sitter glest kan 500 tillåtas i publiken.

– Vi aviserar ett undantag för begränsningen för restaurangen och evenemang med sittande publik. Vi kommer då till rätta med den ologiska regeln att om 200 personer sitter och äter i samma lokal och någon sedan börjat uppträda, så måste nästan alla lämna, sa Amanda Lind bland annat.

Hanna Ferm, Andreas Johnson, Robin Bengtsson, och Wiktoria Johansson.
Foto: Kristofer Sandberg
Hanna Ferm, Andreas Johnson, Robin Bengtsson, och Wiktoria Johansson.

Cirkus i Stockholm som ägs av Pop House med Björn Ulvaeus i spetsen blir först ut med shower för sittande publik om max 500 personer. Den 27 november har ”Stjärnklart” premiär på den för tillfället corona-anpassade arenan och de som intar scenen blir Mello-vinnaren Robin Bengtsson, Wiktoria Johansson, Hanna Ferm och Andreas Johnson.

– Det känns fantastiskt kul. Jag har verkligen längtat efter att få stå på scenen. Det är skitkul. Det är skönt att de har hittat ett sätt att göra reglerna lite rimliga, säger Robin Bengtsson.

”Har längtat länge”

Wiktoria Johansson fortsätter:

– Jag har tagit det dag för dag. Men det är självklart att man har längtat länge efter det här. Men jag har inte velat hoppas på för mycket, men det känns jättekul nu. Jag tror också det här kommer vara säkrare än att gå på vilken restaurang som helst i stan. Så länge de följer regler och restriktioner får väl folk klaga så mycket de vill. Men det ska inte vara något problem.

Biljetterna till ”Stjärnklart” på Cirkus i Stockholm släpps den 9 oktober.

Publicerad:

LÄS VIDARE