Mejla

Stefan Hedmark

Första trailern för Fast & furious 9

Syskonfejd när Vin Diesels lillebror börjar bråka

FILM

FILMTRAILER. Senast vi såg ”Fast and furious”-gänget var i somras. Då ägnade Dwayne Johnson och Jason Statham över två timmar åt att slåss med varandra.

I ”Fast & furious 9” hittar Vin Diesel en ny nemesis: Lillebror.

Det är väl symboliskt för den här filmserien att trailern är längre än vad de brukar vara. Det var länge sedan vi såg en ”Fast and furious”-film som var lagom lång, rapp underhållning. Men när de är som bäst bjuder de på svårslaget actionspektakel.

I det nionde kapitlet möter vi många bekanta ansikten, tyvärr inte några av de mest engagerande. Johnson och Statham har ju sin egen spinoff-serie. Det är upp till Vin Diesel och Michelle Rodriguez i första hand att hålla grytan kokande.

De får hjälp av John Cena som spelar Diesels lillebror. Han har lierat sig med Cipher (Charlize Theron), skurken från den åttonde filmen.

I en liten roll återkommer Helen Mirren, som har blivit en av seriens veteraner, samt Sung Kang som senast sågs i seriens tredje film. Där dog han, men tycks alltså ha tillfrisknat.

Annars är det mesta sig likt. Familjeband utmanas liksom fysikens lagar, med sportbilar som hänger och slänger högt uppe i luften. En försommarpresent till de trognaste fansen.

”Fast & furious 9” har biopremiär den 22 maj.


Glöm inte att gilla Nöjesbladet FILM på Facebook för filmnyheter, trailers, recensioner och skön filmnostalgi.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Av: 

Stefan Hedmark

Publisert:

LÄS VIDARE

Fullt med dokumentärer om sport – här är guide till streamingpärlorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmtrailers

Vin Diesel

Charlize Theron

Helen Mirren