Mejla

Stefan Hedmark

Här är trailern för tredje Bad boys

Will Smith och Martin Lawrence är tillbaka i sina roller

Publicerad:

FILMTRAILER. Det har gått nästan två decennier sedan vi senast träffade Miamis fränaste snutar.

Nu gör de comeback på bio i ”Bad boys for life”.

”Bad boys” (1995) kommer alltid ha en speciell plats i både Will Smiths och regissören Michael Bays karriärer. För den förstnämnde blev actionkomedin en braksuccé som bekräftade att stjärnan även hade en filmkarriär på gång.

För den sistnämnde var det första långfilmen han gjorde. Stilen han satte där kom att bli hans varumärke, inte minst i alla ”Transformers”-rullar han gödslade biograferna med i flera år.

Uppföljaren som de gjorde 2003 var förfärlig. Men publiken kom ändå och eftersom allting annat rebootas var det bara en tidsfråga innan Miamipoliserna Marcus Burnett och Mike Lowry skulle komma tillbaka. Nu har vi fått se trailern för ”Bad boys for life”, där de nu lite äldre konstaplarna konfronterar en rumänsk maffiaboss.

1 av 3 | Foto: Columbia
Martin Lawrence och Will Smith i ”Bad boys for life”.

Liksom i föregångarna spelar Joe Pantoliano polischef och Theresa Randle hustru till Martin Lawrences rollfigur. Michael Bay har dock lämnat över regiuppdraget till Adil El Arbi och Bilall Fallah, två belgiska talanger som även ska ha fått i uppdrag att göra ”Snuten i Hollywood 4” med Eddie Murphy. Vi får väl se hur det här går först.

Helikoptrar, solstänk, snabba bilar och tjöt mellan Lawrence och Smith. Nog känns det som att regissörerna har Bays stil i ryggraden.

Det är oklart när filmen kommer till Sverige, men i USA får ”Bad boys for life” biopremiär i januari.


Glöm inte att gilla Nöjesbladet FILM på Facebook för filmnyheter, trailers, recensioner och skön filmnostalgi.

Av: Stefan Hedmark

Publicerad:

LÄS VIDARE