Mejla

Stefan Hedmark

Här ger King Kong Godzilla en saftig snyting

Första trailern för ”Godzilla vs Kong” med Alexander Skarsgård

FILM

FILMTRAILER. Jätteapan King Kong ger jätteödlan Godzilla en rejäl snyting.

Det är sådant där spektakel vi längtar efter.

I dag dök första trailern för ”Godzilla vs Kong” upp, en monsterfest som lovar en hejdundrande uppgörelse mellan två legendariska filmmonster. Och nog ser det ut som att vi får vad vi längtar efter, i dessa torftiga hemmasittartider. Om filmen är bra eller inte återstår att se, men trailern doftar maffig bioupplevelse, rullad i popcornsmör.

”Godzilla vs Kong” fortsätter där ”Godzilla: King of the monsters” (2019) slutade, med framför allt Millie Bobby Brown i rollistan. Dessutom återvänder Kyle Chandler och Ziyi Zhang från den filmen. Men det är Alexander Skarsgård som har den nya huvudrollen; han spelar en geolog som är ute på djupt vatten.

Själva storyn ska vi inte bekymra oss alltför mycket om. Det känns som att det framför allt är filmbolaget bakom de här ”Godzilla”-filmerna som bryr sig mest om att hålla ihop dem med en sammanhängande story om den mystiska, fiktiva organisationen Monarch. Har biopubliken någonsin brytt sig särskilt mycket om Monarch?

I USA ska ”Godzilla vs Kong” ha premiär både på bio och strömningstjänsten HBO Max i slutet av mars. Vad som gäller för Sverige återstår att se.


Glöm inte att gilla Aftonbladet FILM på Facebook för filmnyheter, trailers, recensioner och skön filmnostalgi.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter

Dentway

Av: 

Stefan Hedmark

Publisert:

LÄS VIDARE

Stor guide: Här kan du streama Oscarsfilmerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmtrailers

Alexander Skarsgård