Då kommer nya ”Frost”

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
Frost 2 har premiär den 27 november.
Frost 2 har premiär den 27 november.

Hettan inför nya ”Frost” tilltar!

Nu avslöjar Disney när uppföljaren kommer.

Disney har tidigare berättat att man släpper en ”Untitled Disney Animation” den 27 november 2019.

Nu avslöjar de att det är ”Frost 2” som släpps då. Den omåttligt framgångsrika filmen från 2013 får alltså sin uppföljare , även nu med Chris Buck och Jennifer Lee som regissörer och Josh Gad i rösten som snögubben Olaf. Kristen Bell och Idina Menzel ryktas även återvända som systarna Elsa och Anna.

Den första filmen har dragit in 1,3 miljarder dollar världen över och enligt en uppskattning som Deadline gjort dragit in 400 miljoner dollar i vinst och räknas som den nionde mest framgångsrika filmen intäktsmässigt genom tiderna, efter giganter som ”Avatar”, ”Titanic” och sista ”Harry Potter”-filmen. Det är den teckande filmen som dragit in mest pengar och var den största kassakon bland 2013 års filmer. I Sverige drog den in 63 miljoner kronor på bio och lockade 670 713 besökare och blev tredje mest sedda filmen efter ”Hundraåringen” och ”Hobbit 3”.

Disney meddelade samtidigt premiärdatumen för Steven Spielbergs femte ”Indiana Jones”-film som flyttas fram ett år från planerat premiärdatum och släpps 10 juli 2020, med Harrison Ford som Jones, samt den otecknade ”Lejonkungen” som kommer 19 juli 2019 och ”Star Wars IX” den 24 maj 2019.

Publicerad:

LÄS VIDARE