Eurovision-vinnarens bråk – om sin rumpa

Duncan Laurence anklagas för att ha använt stand-in i nakenvideon: ”Priset jag får betala”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

TEL AVIV. Eurovision-vinnarens nakenvideo har väckt uppmärksamhet.

Nu tvingas Duncan Laurence försvara – sin stjärt.

– Folk ifrågasätter om det verkligen är min rumpa. Ja, den är min och den är på riktigt, säger han och skrattar.

Han sjöng sig till seger i Eurovision song contest. Men hemma i Nederländerna har Duncan Laurence, 25, avklädda musikvideo till Eurovision-låten ”Arcade” hamnat i fokus. Och mer exakt Duncans bakdel.

1 av 4 | Foto: Youtube.com/eurovision
Duncans omstridda rumpa i musikvideon

Exet: rumpan är fejk

Ett av Duncans Laurence ex har hävdat att rumpan i musikvideon omöjligt kan vara artistens och att man måste ha använt sig av en stand-in.

När Nöjesbladet träffar den holländska artisten skrattar han åt uppmärksamheten som kommit med genombrottet.

– Jo, men jag är den typ av person, med min historia med att jag blev mobbad i skolan, att jag bryr mig faktiskt inte. Ärligt så älskar jag allt som händer och försöker se det positiva istället för att bry mig om vad folk tycker om min rumpa, säger han.

Vill få slut på stjärt-spekulationerna

Men för att få slut på stjärt-spekulationerna har han ändå lagt upp ett klipp på sin Facebook-sida som visar bakom kulisserna från musikvideoinspelningen.

– Så nu kan alla se att det faktiskt är min rumpa i videon. Jag tänkte lite så: ”Herregud, är det här verkligen en diskussion?” Vi har inte möjlighet att fejka den eftersom jag, som du ser, är naken i videon. Vi hade inga pengar till nån stand-in, säger han och skrattar.

– Jag har bokstavligen slitit arslet av mig med träningen, och folk ifrågasätter om det verkligen är min rumpa. Ja, den är min och den är på riktigt.

Nakenvideon eget val

Hur känns det för dig som precis fått ditt genombrott att folk plötsligt diskuterar din bakdel?

– Det är galet, men samtidigt valde jag att vara naken så det fick jag nog förvänta mig. Men jag ville skapa konst, nånting sårbart och jag är väldigt stolt över resultatet. Så om det är priset jag måste betala så gör jag det, säger han med ett stort leende.

LÄS VIDARE

Publicerad: