Schlager 2017

PRESENTERAS AV

Clara Henry slår tillbaka mot kritiken

SOLNA. Nu kan programledarna andas ut – efter kritiken.

Clara Henry ger alla som har kritiserat trion en ordentlig känga.

– Jag tänkte att ”jag ska bajsa i ansiktet på folk som tycker att vi är dåliga.” Och jag tyckte att vi gjorde det, säger hon.

Manuset har kritiserats hårt av både recensenter och tittare. Men programledartrion Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson har hållit ihop. Både Lindgren och Henry har fått mersmak på programledarrollen.

Hasse leder redan barnprogrammet ”Hasses trädgård”.

– Jag tycker det här är skitkul. Verkligen, säger Clara Henry.

”Blir ledsen”

Efter sex veckor i hetluften ser de ändå fram emot att få andas ut.

– Jag är så glad att jag inte blir ledsen av kritik som är negativ och inte konstruktiv. Jag blir bara taggad. Jag läste en grej imorse och jag tänkte nu ska jag upp på scenen och ska äga så hårt, säger hon.

– Jag tänkte att ”jag ska bajsa i ansiktet på folk som tycker att vi är dåliga.” Och jag tyckte att vi gjorde det, säger hon.

”Vill inte ta åt sig”

Programledartrion har valt att inte läsa så mycket kommentarer eller åsikter om programmet, men tycker ändå att det ska bli skönt att slippa kommenteras.

– Det ska det faktiskt. Man vet det när man går in i det att det blir så. Och det är klart man vill att folk ska tycka om det man gör och man vill inte ta åt sig, säger David.

Nu kommer alla tre gå på semester, på varsina håll.

– Vi har verkligen blivit ett crew. Vi har sagt, eller Hasse har väl egentligen sagt, att vi ska komma och hälsa på honom i Florida, säger Clara Henry.

Publisert:

LÄS VIDARE